Obavijesti

Lifestyle

Komentari 16

Vozač školskog busa svakom djetetu s rute kupio božićni dar

Vozač školskog busa svakom djetetu s rute kupio božićni dar

Zadnjih nekoliko mjeseci vozač iz Teksasa je odvajao po nešto novca od svake plaće. Na kraju je, uz pomoć nekoliko roditelja koji su čuli što planira, uspio kupiti video igrice, bicikl, i još mnogo toga

VIDEO

Vozač školskog autobusa iz Teksasa Curtis Jenkins očito zna pravo značenje Božića pa je svakom djetetu koje vozi u svojoj ruti kupio božićni poklon. Dan prije nego su u osnovnoj školi 'Lake Highlands' počeli božićni praznici, Jenkins je napunio autobus poklonima za sve učenike koje je onda i zamotao u ukrasni papir.

- Svako je dijete pitao što želi za Božić i svakome pojedinačno kupio dar - napisali su iz škole na svojoj Facebook stranici. Dodali su i da ova priča može svakome poslužiti kao 'podsjetnik koliko dobra zapravo postoji i da bi svi trebali stremiti da budu malo više poput Curtisa'.

Njegova supruga Shaneqia Jenkins novinarima portala NBC 5 rekla je da je Curtis mjesecima smišljao kako da napravi nešto posebno za djecu. Prvo je mislio organizirati da djeca međusobno izmjene darove, ali ga je ona upozorila da si to 'možda neće svako dijete moći priuštiti'.

 On joj je odgovorio da pamti kako je biti dijete koje ne dobije mnogo toga za Božić i zato je odlučio svakom djetetu nešto kupiti.

- Imao sam tetu koja bi kupila paket čarapa, zamotala ga i poklonila jedan paket svoj djeci - ispričao je Jenkins za NBC 5. A kad ideš u školu i imaš rupu na čarapama, objasnio je, novi ti par čarapa mnogo znači. 

Zadnjih nekoliko mjeseci je ovaj vozač autobusa odvajao po nešto novca od svake plaće. Na kraju je, uz pomoć nekoliko roditelja koji su čuli što planira, uspio kupiti video igrice, bicikl pa čak i manje elektronske uređaje poput MP3 playera. 

Očuh je dobio poklon iz snova: Tko zadrži suze, svaka čast...
Očuh je dobio poklon iz snova: Tko zadrži suze, svaka čast...

Dječak Ethan Ingle (11) je od Jenkinsa tako dobio par slušalica u svojoj omiljenoj boji, crvenoj. 

- Jako mi se sviđaju, odlične su - rekao je Ethan za NBC 5, a priča iz škole je na Facebook stranici skupila mnogo pozitivnih komentara od roditelja i drugih ljudi iz okruga. 

- Ova je priča divna iz nekoliko razloga - napisao je Renee Barry Barfoot i dodao da je 'u suzama kad razmišlja o plaći vozača autobusa i čovjeku koji od takve plaće uspije odvojiti tako da svako dijete zna da mu je posebno'. 

A Jenkins, kako je rekao za NBC 5, samo želi svojim primjerom pokazati kakvi možemo biti prema djeci. 

- Iako na vožnju školskog autobusa ne gledam kao na posao, već kao na Božje poslanje, ne spominjem djeci vjeru. Kažem im da vjeruju u bilo što, samo dok usput nekoga i vole - zaključio je Jenkins. 

VIDI OVO! Horoskop: Svaki znak zodijaka ima svoju seksi osobinu, koja je Vaša?

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru