Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Vrijeđali je: Zbog mikrovagine od 2,5 cm nije se mogla seksati

None Foto: Dreamstime

Kratka vagina nije uopće bila spojena s maternicom. Suprug i rodbina su je vrijeđali jer "ne može", ali nakon operacije brak joj je sretniji, a carskim rezom na svijet je donijela i dijete...

Vjerojatno ste čuli za mikropenis - to je penis koji je dug manje od sedam centimetara. No, žene isto mogu patiti od takvog problema, a popularno je nazvan - mikrovagina. 

Slučaj iz prakse navodi dvadesetogodišnju ženu iz Pakistana koja nikad nije imala mjesečnicu i tri godine je imala bolove u donjem dijelu trbuha. Nakon što se udala, fizički nije mogla imati seks sa suprugom, a problem koji je potrajao šest mjeseci na kraju je rezultirao verbalnim i fizičkim zlostavljanjem.

Kad je žena otišla liječniku da otkrije što nije u redu, ispostavilo se da joj je vagina duga "tek" 2,5 centimetara i završava u vrećici koja nije povezana s maternicom. Prema jednoj studiji, prosječna duljina vagine u "normalnom" stanju je oko šest centimetara. 

Medicinski izraz za ovo stanje je "slijepa vagina". To je urođeni poremećaj uslijed nepravilna i nepotpuna razvoja reproduktivnog sustava još u majčinom trbuhu. Žene rođene s takvim poremećajem imaju vodoravni zid koji blokira vaginu, baš kao i žena iz ovog slučaja, a pojam je poznatiji i kao poprečni vaginalni septum (TVS).

Foto: Dreamstime

BILO JE I PREVELIKIH... Prostitutka otkrila prosječnu veličinu penisa svojih klijenata

Pakistanka su potom podvrgnuli operaciji uklanjanja septuma i proširenja vaginalne šupljine. Da bi joj "istegnuli" i napravili novu vaginu, liječnici su stvorili kalupe veličine penisa koje je umetala svaki dan, nekoliko tjedana za redom. Četiri mjeseca nakon operacije, odvažila se ponovno na seks s bračnim partnerom, a u sedam je mjeseci uspjela i zatrudnjeti. Devet mjeseci kasnije rodila je zdravog dječaka carskim rezom. 

- Ova operacija mi je dala novi život u pravom smislu. Morala sam pretrpjeti puno verbalnog, fizičkog i emocionalnog zlostavljanja od strane vlastite obitelji i rodbine, međutim ovaj me postupak blagoslovio sretnim brakom, samopouzdanjem i zdravom bebom - zaključila je žena. 

Fotolia VELIČINA (NI)JE VAŽNA Tajna dobrog vođenja ljubavi ne krije se u mnoštvu centimetara

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

 

Komentari (22)
  • Napadala je i vrijeđala NJENA rodbina... ista ona koja ju je u*ebala takvu? Dakle, majka te rodi i okrivi te jer imas defekt? Strasno!

    11. 11. 2019,   14:40
  • Kad kažete "duljina", zapravo mislite "dubina" jel?

    11. 11. 2019,   14:39
  • 2ipo taman za mog veseljka

    11. 11. 2019,   14:36