Obavijesti

Lifestyle

Komentari 530

Vruće ljeto: Kako zavesti svaki znak - saznajte prave taktike

Vruće ljeto: Kako zavesti svaki znak - saznajte prave taktike
1

Vatreni znakovi obožavaju zavođenje, samo im pokažite što želite. Zračni znakovi su zaljubljivi, obožavaju flert i zabavu pa vole da ih se obasipa sa što više pažnje

VIDEO

Kako biste zainteresirali partnera ili simpatiju, trebate znati u kojem se smjeru kreću njegovi interesi, želje i ambicije. Pripadnici vatrenih znakova su vrlo strastveni i brzo reagiraju na zavođenje. Obožavaju hrabre i izazovne žene, odnosne one koje se ne ustručavaju pokazati što žele.

Pripadnike zemljanih znakova najteže je osvojiti. Njihova je priroda spora i oprezna, i ako se netko boji ljubavnog odbijanja, onda su to oni. Stoga ih se mora osvajati i zavoditi jako strpljivo.

Pripadnici zračnih znakova su zaljubljivi. Društveni su, zabavni te obožavaju flert i zavođenje. Može ih se zavesti ako ste dovoljno razigrani, zanimljivi, komunikativni, opušteni i neopterećeni. Pripadnici vodenih znakova su romantičari i vrlo osjetljive duše. Često su samozatajni i ne otkrivaju osjećaje pa se do posljednjeg trenutka ne zna hoće li uzvratiti osjećaje.

Ovan traži uzbuđenje, akciju i iskrenost

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pokažite mu da volite izazov i uzbuđenja. Osvojit će ga samouvjerenost i izravan nastup. Priđite mu, budite iskreni, recite mu što vam je na umu. No to nikako ne znači da morate do kraja otkriti svoje osjećaje. Igrajte toplo–hladno igrice. Ovan je lovac i zaintrigirat će ga vaša nedostupnost i neukrotivost. Prilagodite se njegovim egocentričnim stavovima i zahtjevima, i uspijete li naći zlatnu sredinu, imat ćete ključ za njegovu dušu.

Idealan partner
Blizanci su brz, dinamičan i prilagodljiv znak pa su veze s njima najbolje. 

Koga izbjegavati
Rak vas može privući, ali bolje da ga izbjegavate jer nemate ništa zajedničko.

Bik - hedonist koji voli umjetnost

On je hedonist koji ne može živjeti bez komfora, topline doma i materijalne sigurnosti. 
Primijeti li da ste obiteljski tip, neće ostati ravnodušan, a kako je veliki gurman, češće mu spominjite svoje kulinarske sposobnosti. Ubrzo bi mogao zaželjeti s vama eksperimentirati u kuhinji. Imajte na umu da ste naišli na osobu konzervativnog svjetonazora kojoj materijalna sigurnost znači više od ljubavi. Bik prezire predatore. Morate biti strpljivi, pokazati mu da vam se sviđa i pustiti ga da on učini prvi korak. Počnite razgovor o slikama, knjigama i umjetnosti općenito jer voli sve što je lijepo.

Idealan partner
Senzualni Rak vam je najpoželjniji partner, ali izvrsno ćete se slagati i s Djevicama. Sredinom srpnja snažan dojam na vas ostavit će jedna Riba, a vezu s njom konzumirat ćete u kolovozu.

Koga izbjegavati
Između Škorpiona i vas postoji neka tajna veza, ali kako oboje težite dominaciji u vezi, iscrpit će vas stalna borba. 

Blizanci duhovito komentiraju društvene događaje

Smijeh i zabavan razgovor za svakog su Blizanca veliki afrodizijak. Ako ga znate uzbuditi i zaintrigirati riječima, obavili ste već pola posla. Prepričavajte mu tračeve koje ste tek čuli, viceve, šalite se na svoj račun. Razgovarajte cijelu noć, budite društveno i politički angažirani, energični i komunikativni. Muškarac Blizanac voli duhovite, provokativne, izgledom vitke žene, puno mlađe od njega. Ženu Blizanku pali muški mozak. Metafore, usporedbe, citate iz filmova i romana pokušajte spretno uklopiti u temu o kojoj razgovarate. 

Idealan partner
Od svih kombinacija najbolja i najčešća je ona s Ovnom pa će tako biti i ovo ljeto. Potkraj srpnja i u kolovozu velike šanse imaju temperamentni Lavovi te šarmantne i ljubazne Vage.

Koga izbjegavati
Djevice vas privlače intelektualno, ali seksualno nimalo pa ih izbjegavajte. Sanjive Ribe također. 

Rak - emotivac koji traži dugotrajno udvaranje

Prema Raku morate biti pažljivi, nježni i skrbni. Upustite se i u intiman razgovor, podijelite s njim neka iskustva iz djetinjstva. Kad mu se otvorite, Rak će vam početi vjerovati, a to znači da će i on polako izlaziti iz svojeg sigurnosnog oklopa. Njegova romantična narav još dijelom živi u viktorijanskom dobu i ovaj emotivac sanja o dugotrajnom udvaranju koje budi zaljubljenost kod obje strane. U razgovoru često koristite riječi kao što su ljubav, sigurnost, osjećaj, obitelj, djeca... 

Idealan partner
Bik je čvrst, pouzdan i vrlo puteni partner pa će vam on pružiti sve što očekujete od druge strane. Erotični i dominantni Škorpion će vas opčiniti pa s njim možete ući u ‘vruću’ jesen.

Koga izbjegavati
Vaga ne može bez partnera i romantike, ali neodlučna je i kolebljiva pa na nju nemojte previše računati. Jarac pruža materijalnu sigurnost, ali emocionalno ćete se osjećati zakinuti. 

Lav cijeni brigu o izgledu i traži komplimente

Laskanje i komplimenti omogućit će vam ostvarenje čudesnih rezultata. Neće nimalo posumnjati u istinitost i iskrenost vaših komplimenata. Potrebna mu je pažnja i pohvale. Uživat će dok se smijete njegovim šalama. Neizmjerno likuje u pobjedi, a poraz i odbijanje snažno će udariti na njegov ego. Prikažite se poslovno uspješni, samostalni i materijalno potkovani. Uspijete li se probiti do njegove ranjive strane koju nikome ne otkriva, vjerojatno ste našli put do njegova srca.

Idealan partner
Za muškarca Lava najpoželjnija partnerica ovo ljeto bit će Vaga. Njezin besprijekoran izgled i stil privući će ga na prvi pogled. Jaki i dominantni Ovnovi i Jarci bit će pravi izazov za Lavice.

Koga izbjegavati
Veza s Vodenjakom bit će burna, ali kratka. Vi težite dominaciji, a on slobodi, oboje ste tvrdoglavi i neprilagodljivi, pa bolje da ostanete prijatelji. Isto vrijedi za senzualne Bikove.

Djevica - najvažniji su joj brižnost, posao i zdravlje

Preobrazite se u pedantnu, realnu, štedljivu i poslovnu osobu. Navedite je na razgovor o poslu ili zdravlju, to joj je neiscrpna tema. I razgovor o omiljenom piscu, zadnjem filmu koji je gledala te važnosti kazališta dat će rezultate. Slušajte je pažljivo i zabrinuto kad vam govori o svojim problemima. Kad shvati da je prihvaćate takvu kakva jest, sa svim njezinim nedostacima, zavođenje ste priveli kraju. 

Idealan partner
Ribe će vas snažno privlačiti u srpnju, ali udaljit ćete se zbog različitih prioriteta. Planeti vas u kolovozu i rujnu vraćaju u njihovo naručje. Rakovi će vas osvojiti prije nego što se snađete.

Koga izbjegavati
Intelektualno će vas privlačiti Blizanci, ali dok vi analizirate, oni će izgubiti interes. Ne očekujte previše od Strijelaca. 

Vaga ne može odoljeti ljepoti, a uvijek pada na šarm

Muškarac Vaga slab je na ljepotu, no to vam neće biti dovoljno kako biste ga zadržali. Morate ga zainteresirati i intelektualno. Iznesite svoje stavove o važnim temama, upitajte ga za njegove. Na prvi spoj dođite dotjerani i namirisani. Ona voli fine manire, ljubaznost, a najslabija je na šarm. Žena Vaga voli flert. Izazivajte je, šaljite joj intrigantne SMS-ove, no nemojte je primoravati na odluku. Njoj treba vremena za odluku. No nikako ne odustajte. 

Idealan partner
Lav će vam ispunjavati želje i uz njega ćete se osjećati kao kraljica, ali nemojte flertovati pred njim. Strijelci i Vodenjaci također su dobar izbor, a uz njih ćete imati i mnogo slobode.

Koga izbjegavati
Rakovi su, poput vas, ovisni o ljubavi, ali vama je društveni život mnogo važniji od obiteljskog pa će on na kraju ostati povrijeđen. Veza sa Škorpionom bit će burna i turbulentna.

Škorpion - zagrist će ako osjeti da baš niste laki plijen

Voli uzbuđenje i izazov. Što vas dulje osvaja, to će se jače zagrijati za vas. Ako mu se svidite, opsesivno će se vezati uz vas. Želite li postati njegova opsesija, budite seksi! Pokažite da ste jaki, da ne može s vama manipulirati. Provocirajte ga zdravim humorom. Moguća su samo dva ishoda vašeg upoznavanja. Prvi je da ćete postati nerazdvojni, a drugi da će se nenajavljeno udaljiti ostavljajući u vašem životu totalni kaos.

Idealan partner
S Rakom se inače izvrsno slažete i nadopunjujete pa će on biti najbolji izbor tijekom ovog ljeta. Vrlo kvalitetnu vezu možete ostvariti s pripadnikom Jarca te senzibilne i mistične Ribe.

Koga izbjegavati
S hedonistom Bikom izvrsno ćete se slagati u seksu, ali kako ste oboje tvrdoglavi, sve će se brzo pretvoriti u borbu.

Strijelac - pada na ljude otvorena duha i pustolovine

Ako vam srce ubrzano kuca u blizini Strijelca, mora vam biti jasno da njegovu ‘svetu’ slobodu ne smijete ugroziti. Njegova slaba točka je ljubav prema pustolovini. Nemirnog je duha i teško se smiruje u ozbiljnoj vezi, osobito dok je mlad. Ne pričajte mu o vezi, nego o uživanju udvoje. Pustite ga da on vodi igru, a potom ga iznenadite pokojim slobodoumnim komentarom.Istaknite da obožavate putovanja i egzotične zemlje, da biste rado išli na safari ili vozili reli.

Idealan partner
Uran tranzitira kuću ljubavnih veza pa će vas fascinirati Vodenjaci. Uz njih ćete se osjećati posebno i – slobodno. S Ovnom i Lavom uživat ćete u seksu, ali sputavat će vas njihova sklonost dominaciji.

Koga izbjegavati
Odlično ćete surađivati s racionalnom Djevicom, ali dajte joj do znanja da ne može očekivati više jer vam nije seksualno napeta. Isto vrijedi za Ribe. 

Jarac - prihvatit će vas ako tražite ozbiljnu vezu

Muškarac Jarac je oprezan, ne upušta se u rizik i igra na sigurno. Pokažete li mu da može računati na vas, da ste ozbiljni, ambiciozni i samostalni, već ste prešli pola puta. Žena Jarac ne pada na poklone ni komplimente. Njezino zanimanje potaknut ćete rečenicom – volio bih te bolje upoznati. Ako niste sigurni u sebe i samouvjereni, bolje je da odmah odustanete.

Idealan partner
Erotični Škorpion otkrit će vaše seksualne potencijale i poticat će vam ambicije. Vage će vam biti naprosto neodoljive, a skladnu vezu možete ostvariti i s pripadnikom Ribe ili Djevice.

Koga izbjegavati
Rak će vas osvojiti izgledom i senzualnošću, ali izbezumit će vas njegova potreba za stalnim dokazivanjem ljubavi i pokazivanjem osjećaja. Vatrene Ovnove zaobilazite u velikom luku. 

Vodenjak - traži iskrenost, jednostavnost i originalnost

Odlučite li mu prići i započeti razgovor s njim na prijateljskoj osnovi, povećat ćete svoje šanse. Budite iskreni, jednostavni i ne pretvarajte se. Kad se Vodenjak zaljubi, izjavit će vam ljubav na javnome mjestu ili učiniti neku originalnu ludost kojom će vas doslovce rasplakati od sreće. Voli slobodu te traži originalnu i neovisnu partnericu koja ga neće ‘daviti’ trivijalnostima i ljubomorom.

Idealan partner
Strijelac će vas oboriti s nogu, a ostavit će vam dovoljno slobode. Nećete ostati imuni ni na šarm Vage, a s obzirom na to da vaš vladar tranzitira Ovna, taj će znak također ući u uži izbor.

Koga izbjegavati
Rak će vas privući izgledom i senzibilitetom, ali teško ćete se nositi s tolikom količinom emocija i posesivnošću. Prerazličiti ste da bi vam veza potrajala.

Ribe - uronite s njom u svijet mistike i romantike

Riba traži požrtvovnog i romantičnog partnera, nekog s kim će se maziti i dugo u noć razgovarati. Preosjetljiva je, prevrtljiva, ali zato vi morate biti odmjereni, stabilni i praktični u svim pitanjima koja se pojave na početku vašeg udvaranja. Pritom ne zaboravite na romantiku! Briga o zdravlju jedna mu je od omiljenih tema, no voli i more, ali i mistiku te religiju.

Idealan partner
Rak će vam biti najpoželjniji partner, osvojit će vas prije nego što se snađete. Bik će vam pružiti stabilnost, dobar seks i materijalnu sigurnost. Fatalan partner u svakom pogledu je Škorpion.

Koga izbjegavati
Strijelac je promjenjiv i nestalan poput vas, ali mnogo je jači pa će vas tlačiti i dominirati. S Blizancima ćete se odlično slagati intelektualno.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 530
VIDEO

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru

Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala
VRLO SU OPTIMISTIČNE

Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala

Blizanke iz SAD-a su prihvatile svoj život takvim kakav je i redovito pronalaze razloge za smijeh. Završile su fakultet, putuju svijetom, voze se na mopedu, rado hodaju po prirodi...
Dnevni horoskop za petak 29. ožujka: Ovnovi će imati odličan dan, a Rakovi krenuti trenirati
ŠTO VAS DANAS OČEKUJE?

Dnevni horoskop za petak 29. ožujka: Ovnovi će imati odličan dan, a Rakovi krenuti trenirati

Pročitajte dnevni horoskop za petak 29. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje