Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Vrući telefonski razgovori put su do sigurnog orgazma za nju

Ako je partnerica opuštena, lakše će doživjeti vrhunac. U tome će pomoći seksi telefonski razgovori. Želite li isprobati nešto novo - vrijeme je za električno šokantan poljubac, kaže autor

Vrući razgovori moćan su afrodizijak i put do uzbuđenja, tvrdi Lorenzo Martini, autor knjige “Sex God Secrets”.

- Dok masturbirate, razgovarajte sami sa sobom. Tako ćete steći samopouzdanje i uvježbati seksi govor. Ako ste toliko sramežljivi da jednostavno ne možete izustiti nijednu riječ, počnite zvukovima. Uzbuđujući uzdisaji mogu uzbuditi partnericu jednako kao seksi priča. Kad se priviknete na zvukove, oni će se brzo pretvoriti u riječi. Seksi razgovor s partnericom počnite preko telefona ili uživo - ovisno o tome što vam zvuči bolje - savjetuje autor.

Foto: Promo

Dobar način da oživite svoju romansu je i ispunjavanje seksualnih fantazija. Ne želite da se vaš seks pretvori u već viđenu radnju.

- Seks preko telefona može očuvati vaše romantične osjećaje, povećati intimnost, izgraditi erotsko nestrpljenje i potaknuti seksualne fantazije. Koristite seksi opise pomiješane s nježnim i opuštajućim riječima. Seksi razgovor možete učiniti boljim i ako personalizirate riječi, odnosno govorite o nečemu što se specifično odnosi na vašu partnericu umjesto na seks općenito. Najbolje je da za vođenje ljubavi preko telefona koristite slušalice kako bi vam obje ruke bile slobodne. Ako u nekom trenutku budete preuzbuđeni da biste nastavili razgovarati, svoju uzbuđenost pokažite uzdisanjem i erotskim zvukova. Zapamtite, vaš glas je jedina konekcija s partnericom, pa ne smije postojati tišina kako se seksualna energija ne bi ugasila - upozorava autor.

Unleashed desire. POTISNUTE ŽELJE Što znače erotski snovi? Vaša podsvijest otkriva što vam fali

Dobar ljubavnik zna da je senzualan poljubac drugi put do uzbuđivanja partnerice. Zato je iznimno važno da u poljubac uključite više od jezika i usana.

- Obgrlite njezino lice svojim rukama. Rukom joj prođite kroz kosu pa je nježno milujte po ramenima. Nježno je uhvatite za leđa, malo iznad stražnjice ili isprepletite svoje prste s njezinima.

Woman in ecstasy NEZABORAVNI UŽITAK Postoji 11 tipova orgazma: Evo koji su i kako ih možete postići

Želite li isprobati nešto novo - vrijeme je za električno šokantan poljubac. Oboje trljajte svoje noge o tepih dok se ne napunite električnom energijom. Zatim se približite jedno drugome, ali se nemojte poljubiti. Polako se približavajte njezinim usnama sve dok vam se električne iskre ne spoje, a zatim se poljubite. Možete se i poigrati pa po kući polijepite “post it” papiriće koji vode do vaših usana. Predzadnji trag partnericu treba odvesti do vas, a ona će vas pronaći s papirićem zalijepljenim preko usta na kojem piše ‘Odlijepi me za poljubac’. Nemojte zanemariti čaroliju senzualnog poljupca - savjetuje autor.

Poljubac je ipak dio predigre i nikako ga ne smije nedostajati u njoj, zaključuje autor.

GROZNI SU I ZLI: Ova tri horoskopska znaka nije briga za druge i nitko ih ne želi u svojoj blizini

Komentari (66)
  • ma to za one koje ku.ca ne ide

    18. 3. 2019,   18:07
  • Je, pa potrošiš sve mjesečne minute na par orgazama 😂🤔.

    18. 3. 2019,   16:15
  • Opet i opet ista tema. Kako vama ne dosadi?? Lifetyle=seks?? To je to, jel?

    18. 3. 2019,   18:11