Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Za deset minuta dnevni look pretvorite u noćni

None Foto: Photos

U torbici uvijek nosite pet osnovnih preparata i spremne dočekajte svaki party. Bit će vam potrebno samo nekoliko minuta da biste zablistale

Idete li nakon posla na party ili na spoj, nije potrebno ponovno se šminkati. Osigurajte se i u torbici uvijek nosite nešto tamniji make up od onog koji koristite za dnevni izgled.
Prije šminkanja vlažnom maramicom lagano popravite nepravilnosti koje su se stvorile tijekom dana (razmazanu maskaru ili sjenilo). One su idealne za brze popravke pa ih nastojte uvijek nositi sa sobom.
Za naglašavanje očiju trebat će vam crna olovka ili tuš i nešto svjetlije sjenilo. Najprije nanesite sjenilo, a potom povucite olovku od vanjskog kuta oka do sredine gornjeg kapka. Maskarom u nekoliko poteza "pročešljajte" trepavice prema vanjskim rubovima kako biste dobili dramatičniji efekt.
Crnom olovkom ćete brzo i lako dobiti zavodljivi večernji "look" jer jako ističe oči koje u mračnim barovima dolaze u prvi plan. Na kraju prstima natapkajte puder na kritičnijim mjestima i spremni ste za izlazak u maksimalno deset minuta.

PROMJENA NIJANSE "PODIŽE" IZGLED
Kod brzog makeovera posebnu pozornost treba posvetiti frizuri i usnama. Želite li stvoriti veći volumen kose, nagnite glavu prema naprijed i počešljajte se u svim smjerovima. Oblikujte kosu prstima i nanesite lak. Za usne odaberite ruž nekoliko nijansi tamniji ili svjetliji od onog koji koristite za dnevni look. Želite li da ruž potraje što dulje, na usne najprije utapkajte olovku u istoj boji. Potom nanesite ruž i završite prozirnim sjajilom.

~ Osim sjenilom, oči možete istaknuti i zlatnim puderom u prahu. Dovoljno je nanijeti ga na vanjske kuteve očiju.
~ Za večer najbolje pristaju rumenila samo nijansu tamnija od prirodnog tena. Nasmiješite se i kružno ga nanesite na jagodice.
~ Zdravi sjaj licu nakon napornog dana vratit će brončani puder u kamenu. Nanesite ga četkicom brzim pokretima, ali ne previše.
~ Omiljeni parfem ne pripada make upu, ali podiže raspoloženje. Nekoliko kapi na dekolteu i vratu učinit će vas zadovoljnijom.

Komentiraj, znaš da želiš!