Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Za haljinu od 2.800 kuna kažu: 'Izgleda kao vreća krumpira'

Moda se svakodnevno mijenja, a trgovci se trude ponuditi nešto novo, što nema kod konkurencije. No, jesu li ovaj put svoju inspiraciju pronašli u smočnici ili je svaka sličnost slučajna?

Na ASOS-ovoj stranici, kupci su naišli na zanimljiv predmet koji ih je jako zabavio. Riječ je o haljini Elissa Poppy Lacetex Slip Dress koja se isprva prodavala za 2.800 kuna, a sad je snižena na 1.700 kuna.

Prema mišljenju ljudi spomenuta haljina izgleda kao vreća luka ili krumpira - zato što je haljina mrežasta i u potpunosti prozirna, a uz to je i crvene boje, baš kao vreća za krumpire.

Reuters SVI SU MISLILI DA JE CHANEL Velika tajna ružičastog kostima Jackie Kennedy - ona je znala

Zbunjeni korisnik Twittera Jay Sharif na društvenoj je mreži podijelio fotografiju crvene haljine i vrećice luka, a ispod je napisao '2.800 kuna za haljinu koja nalikuje vreći luka dopuštate to'.

Ako sve to nije dovoljno čudno, haljina ima i čipku na leđima koja ide skroz do dolje i veže se pri dnu vrpcom. Prema ASOS-ovoj stranici savjetuje se da oni koji kupe haljinu, prije nošenja nanesu talkov prah na tijelo kako bi ju lakše obukli, piše Mirror.

Komentari (16)
  • Nije uopće problem ni u haljini ni u cijeni već u onim "fashionisticama" koje će to kupiti 😄

    1. 8. 2019,   18:08
  • A za kakvu je prigodu ova obleka?

    1. 8. 2019,   19:55
  • Haljina još može proći, ali ove gaće ispod su katastrofa.

    1. 8. 2019,   18:23