Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Za idealan odnos žene trebaju muškarca starijeg 10. do 15. g.

None Foto: Pixsell

Najveća prednost starijih muškaraca u ljubavi je sofisticiranost, iskustvo i znanje o postupanju prema ženama, ali oni i više ulažu u odnos nego mlađi muškarci

Muškarci ne odrastaju već samo stare, a brojne žene tvrde da su oni poput vina, što stariji, to bolji. Poznata britanska kolumnistica Mary Gold tvrdi da ženama za uspješan brak treba muškarac koji je od 10 do 15 godina stariji od njih i koji će odnos ispuniti iskustvom, sofisticiranošću te znalačkim zavođenjem.

To isto se teško može naći kod mlađih muškaraca, jer oni još nisu preboljeli "dječje bolesti" poput nesigurnosti. Brojne žene kao najveću privlačnost starijih muškaraca navode samopouzdanje i pristojnost te njihovu spremnost na ozbiljne i duboke razgovore. Oni su naučili lekcije iz prethodnih ljubavnih veza, shvatili što žene žele i što im smeta, tvrdi Mary Gold. Uz to, na ženama je manji pritisak da moraju savršeno izgledati, jer su stariji muškarci naučili obuzdavati svoju seksualnost i manje pažnje pridaju drugim ženama u društvu svoje bolje polovice.

Stariji su praktičniji

Mlađi muškarci neće cijeniti skupi namještaj i prema njemu će biti neoprezni, a urednost im također nije prioritet u domu. Taj problem se osobito može uočiti kod muškaraca koji su do sada živjeli sa roditeljima i nisu ulagali u vlastitu imovinu, pa ju ne znaju ni cijeniti, smatra Mary Gold. Stariji muškarci također više cijene dobrobiti zdrave i raznovrsne prehrane te im se dnevni jelovnik ne sastoji samo od fast fooda, kobasica i piva.


Komentari (7)
  • hahahahaha! zene trebaju mladjeg! sta ce mi starkelja koji ce umrijet 15-20 god prije mene?

    11. 3. 2011,   16:25
  • Dok stariji financira, mlađi servisira.

    11. 3. 2011,   19:39
  • ma glupo !! možda samo u početku, ali poslije mu nikakva "sofisticiranost" više ne pomogne :) U ovom članku se govori o tome da ukoliko je tip toliko stariji da je onda primoran da više "grize" i više ugađa....eee pa tko voli nek izvoli...

    12. 3. 2011,   08:27