Obavijesti

Lifestyle

Komentari 27

Za raspoloženje - protiv sivila borimo se jarkim nijansama...

Za raspoloženje - protiv sivila borimo se jarkim nijansama...
3

Nekad su jarke boje bile rezervirane samo za street style, a sada od dizajnera i najelegantnije haljine za crveni tepih dolaze u eklektičnim nijansama

VIDEO

Dok jedni dijele mišljenje urednice francuskog Voguea Emanuelle Alt pa će prestati nositi crno tek kad izmisle tamniju boju, drugi su otkrili sve čari ovosezonskog dugina šarenila. 

PR fotografije

Kaput, Zara - 459,90 kn

Nekad su jarke boje bile rezervirane samo za street style, a sada i najelegantnije haljine za crveni tepih dolaze u eklektičnim nijansama. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
PR fotografije

Hlače, Zara - 229,90 kn

Zahvaljujući dizajnerima poput Oscara de la Rente ili Christophera Kanea, jarke su boje postale dio “haute couture” ekipe, a jedino što treba znati kod njihova kombiniranja je da je tanka linija između ukusa i nečega nalik na Boya Georgea u njegovu punom sjaju. 

PR fotografije

Torba, asos.com

Ovaj trend pratimo još od prošle zime kroz Blumarine i Alexandera Wanga, a u kolekciji ovoga mladoga dizajnerskoga genija ni ove sezone ne nedostaje boja. 

PR fotografije

Naušnice, asos.com

Njegove futurističke mini haljine u jarkonarančastoj san su svake zaljubljenice u eklektičan stil, a u lepršavim modelima Caroline Herrere u istoj boji spremne ste za crveni tepih. Ralph Lauren pokazao je kako je nositi ove jeseni. 

PR fotografije

Haljina, H&M - 399 kn

Tanki baloneri do koljena, stegnuti u struku i u jarkonarančastoj, izgledaju jednako elegantno kao i u bež izdanju, a na reviji su ga uparili s torbicom i sandalama u istoj nijansi. 

PR fotografije

Novčanik, asos.com

“Najljetnija” boja od svih - žuta, sjajno će se snaći i u jesenskom izdanju, a Balmainove žute haljinice koje ističu struk i obline lako se mogu nositi od jutra do večeri. 

PR fotografije

Bodi, H&M - 199 kn

Tanki kaputići Michaela Korsa u ovoj boji s tri četvrt rukavima idealni su za prevrtljivo vrijeme, a mogu proći i kao zanimljiva haljinica. Ipak, upečatljivi modni odabiri nisu baš za svakog, no i za to postoji rješenje, a ono se zove - modni detalji. 

PR fotografije

Balerinke, Zara - 199,90 kn

To može biti upečatljivi neonski ukras za kosu, torbica, nakit ili jarke cipele. Birajte suknju u jarkoj mint, narančastoj ili ružičastoj ili zanimljiv top s neonskim uzorkom koji možete kombinirati s poderanim trapericama. A hlače u nekoj jarkoj boji u kombinaciji s upečatljivim “oversized” puloverom sigurno će popraviti kišno raspoloženje. Razmislite i o jarkom od glave do pete, a inspirirajte se stilom najpoznatijih street style blogerica.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru