Obavijesti

Lifestyle

Komentari 10

Za rođendan dobila čestitku od oca koji je umro prije 5 godina

'Ne želim da zbog mene proliješ više niti jednu suzu, moja djevojčice. Ja sam na boljem mjestu i ti češ uvijek biti moj najdragocjeniji dragulj koji sam dobio... Ja ću uvijek biti uz tebe...'

VIDEO

Bailey Sellers iz Knoxvillea u SAD-u jedva je zadržala suze kada je na svoj 21. rođendan primila čestitku, i to od oca Mikea koji je umro prije pet godina od raka gušterače, nekoliko mjeseci prije njezinog 17. rođendana.

Znao je da će umrijeti pa se pobrinuo da njegova djevojčica dobije cvijeće i čestitku za rođendan i kada njega više ne bude. Sve je dogovorio sa lokalnom cvjećarnicom.

- Kada sam otvorila čestitku u isto vrijeme sam se zaledila i osjetila neopisivu sreću. Nakratko sam imala osjećaj da je moj otac tu kraj mene - ispričala je djevojka za CNN.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ova čestitka je nešto drugačija i tužnija od prethodnih - napisao je da je posljednja:

Bailey,

ovo je moje posljednje pismo tebi dok se ponovno ne susretnemo. Ne želim da zbog mene proliješ više niti jednu suzu, moja djevojčice. Ja sam na boljem mjestu i ti češ uvijek biti moj najdragocjeniji dragulj koji sam dobio. 

Tvoj je 21. rođendan i želim da uvijek poštuješ svoju majku i ostaneš vjerna sebi. 

Budi sretna i živi punim plućima. Ja ću uvijek biti uz tebe kroz sve tvoje životne prekretnice, samo pogledaj oko sebe i bit ću tamo.

Volim te Boo Boo i sretan ti rođendan!!!

Tata

Bailey je čestitku i cvijeće objavila na Twitteru uz staru fotografiju na kojoj je s ocem na plaži, na koju su zajedno odlazili dugi niz godina.

Kaže kako je postala jako depresivna nakon očeve smrti, a to je rezultiralo time da je odlučila studirati psihologiju kako bi jednog dana pomagala ljudima kojima će biti teško, kao što je njoj bilo. Vjeruje kako bi njezin otac bio ponosan na nju. 

Od slomljenog srca moguće je umrijeti - tuga postane prejaka
Od slomljenog srca moguće je umrijeti - tuga postane prejaka
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru