Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Za seks iz snova trebaju samo dobra lokacija i pravi podražaji

ZDRAV I KORISTAN Seks će sniziti tlak, sagorjeti kalorije, ojačati imunitet te ukloniti posljedice stresa. Prakticirajte ga barem dva puta tjedno kako biste bili sretniji i imali bolji odnos s partnerom

Seksate li se više od dva puta tjedno, vjerojatno je da ćete biti zdraviji i sretniji od onih koji to ne rade toliko često, ističu Jennifer i David Woodcock, autori knjige "S+E=X: 101 Ways to Spice up Your Love Life".

Smatraju da bi seks trebao biti željen, jednostavan i ukloniti stres, no uviđaju da ga u dugim vezama često s vremenom počinje nedostajati. 

- Seks snižava krvni tlak, sagorijeva kalorije i dobar je za kardiovaskularno zdravlje. On  je i vježba pa jača srce i pomaže oblikovati mišiće. Također, ne samo da će smanjiti razinu stresa koji osjećamo nego će nam pomoći da se kasnije lakše nosimo s njim - navode autori. Dodaju da će redovito vođenje ljubavi ojačati i imunološki sustav te ćete zbog toga rjeđe biti bolesni. 

KNJIGA DANA Za podizanje strasti ostanite odjeveni sve do početka seksa

- Seks pomaže i kod kvalitetnijeg spavanja, a muškarci koji ga redovito upražnjavaju imaju manje šanse za razvitak raka prostate - tvrde autori. Pitanje je zašto se onda on često izgubi nakon 'faze medenog mjeseca', a autori su razlog pronašli u prirodnoj posljedici užurbanog načina života te zadataka koje ljudi obavljaju svakog dana. 

- Kako biste spriječili da postanete dio statistike nezadovoljnih parova koji nemaju vremena za seks, morate se svjesno truditi naći vremena za vraćanje strasti. Činite to barem dva puta tjedno i bit ćete mnogo sretniji i zadovoljniji - kažu. Osmislili su i jednostavnu formulu za seks u koji su unijeli sve svoje prijedloge. 

FANTASTIČAN SEKS Ove senzualne seks poze ženi omogućavaju najbolje orgazme

- Za sjajan seks koji će vam oduzeti dah sve što trebate je dobra lokacija i podražaj koji vam se sviđa. Za lokaciju odaberite mjesto koje oboje volite, primjerice vašu spavaću sobu, a zatim dodajte nekoliko mirisnih svijeća i upalite laganu glazbu za ugođaj. Pobrinite se i da je među vama sve u redu, odnosno da si međusobno vjerujete i možete razgovarati o bilo čemu. Posvetite se uklanjanju svih distrakcija da biste mogli uživati u svakom trenutku s voljenom osobom - savjetuju autori. 

Komentari (8)
  • Treba samo partner koga voliš....

    3. 1. 2019,   12:53
  • i netko tko te dobro pali...💣

    3. 1. 2019,   14:28
  • ...i da te ne probude prije vremena 😀🤔.

    3. 1. 2019,   13:05