Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Za super izgled dovoljno je samo nekoliko minuta

None Foto: Shutter

U nedostatku vremena za uljepšavanje ne očajavajte, poslužite se make-up trikovima. Izaberite olovku za oči, crveni ruž i malo pudera

Za savršen izgled u svakoj prilici ne morate nužno provesti sate i sate ispred zrcala. Postanu li vam osnovni koraci u šminkanju rutinski, za prirodan dnevni izgled utrošit ćete najviše pet minuta. Da nahranite lice hidratantnom podlogom, bit će dovoljno 30 sekundi i jednako toliko da na jagodice utapkate rumenilo u kremi. Za samo 20 sekundi, brzim potezom kista, puderom u kamenu ili prahu istaknite T-zonu.
Šminkanje dovršite nanoseći maskaru i to onu sa zakrivljenom četkicom koja će vam poslužiti umjesto uvijača. Vrhom četkice istaknite i donje trepavice.
Naposljetku, prirodnu ljepotu usana istaknite blistavim sjajilom neutralne nijanse.

OLOVKA ŠTEDI VRIJEME
Treba li vam dugo vremena da nanesete tuš za oči, uštedjet ćete na vremenu ako se odlučite za crnu olovku. Umjesto povlačenja linije uz rub kapka njome istaknite korijen trepavica.

SVE PUTI VOLE CRVENO
Crvene usne su zaštitni znak ove zime. Imate li put hladnih tonova, odaberite i hladne nijanse crvene boje, a toplim nijansama tena odgovarat će i bakreni.


ZIMI SE NOSI SVJEŽI TEN
Kako bi ten bio besprijekorno prirodan, potreban vam je korektor te lagani puder koji dopušta koži da diše. Uz dobru podlogu ten će izgledati svježe cijeli dan.

Komentiraj, znaš da želiš!