Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Zaboravite G točku: Postoji još bolje mjesto za ženski užitak

Masturbacija klitorisa aktivira cirkulaciju krvi samo u klitorisu. Međutim, unutarnja stimulacija tijekom penetracije može aktivirati cirkulaciju krvi u 'klitouretrovaginalnom kompleksu'

Talijanski znanstvenici kažu da ne postoji jedno specifično mjesto koje služi kao čarobni gumb za aktiviranje seksualnog užitka, kao što se to smatra za G točku. Radi se zapravo o većoj erogenoj zoni koja uključuje nekoliko različitih organa, pokazala je njihova studija.

Tu zonu nazivaju 'klitouretrovaginalni kompleks'(CUV), termin koji uključuje prednji dio vaginalne stijenke, mokraćovod, parauretralne žlijezde i unutarnji 'korijen' klitorisa.

'UNIŠTI MU ŽELJU' Daj mu malo, rijetko i nevoljko: Seks savjeti za žene iz 1894.

Poticanje ove regije ne samo da daje ozbiljan užitak, već može potaknuti i vaginalne orgazme koji snažnim zadovoljstvom prožimaju cijelo tijelo.

- Ultrazvukom smo otkrili da masturbacija vanjskog klitorisa aktivira cirkulaciju krvi samo u klitorisu. Međutim, unutarnja stimulacija tijekom penetracije može aktivirati cirkulaciju krvi u svim CUV strukturama - pojasnio je dr. Emmanuel Jannini, profesor na Sveučilištu u Rimu Tor Vergata.

Dreamstime | Autor: Dreamstime Foto: Dreamstime

- Umjesto da pažnju usmjerite na jednu malu točku, jednostavno se orijentirajte na prednji dio vaginalne stijenke. Ulazak odozada (pseća poza) i žena na muškarcu su najbolje poze u seksu koje će vam pomoći da dođete do tog područja, iako to varira za svaku ženu - dodao je dr. Jannini, a prenosi Men's Health.

Dr. Jannini dodaje da pomaže i korištenje prstiju. Umetanjem jednog ili dva prsta, dlanom prema gore, stimulira se CUV regija. 

VODE LJUBAV SATIMA Ljudi s ovom krvnom grupom su dokazano najbolji ljubavnici

'Klitoris je samo mala točka na vrhu brijega'

I norveške medicinske znanstvenice dr. Nina Brochmann i Ellen Støkken Dahl slažu se s ovom teorijom. One smatraju da je klitoris 'samo mala točka na vrhu brijega'.

- Jedna nova hipoteza govori da je G-točka uopće nije zasebni organ ili mjesto, već jednostavno leži duboko u unutarnjem dijelu klitorisa koji se stimulira tijekom seksa - kaže dr. Nina Brochmann.

Dodaje kako smo odgajani da vjerujemo kako je klitoris, velik otprilike kao grožđica - mjesto ukupnog ženskog zadovoljstva.

- Istina je zapravo da je taj mali gumb samo vrh ledenog brijega, mali dio velikih i izvanredno osjetljivih orgulja koje se protežu duboko u zdjelici žene - objašnjava dr. Brochmann.

TUŽNA PRIČA PRERANO PREMINULOG GLUMCA: 'Bio je ovisan o kokainu i tabletama za spavanje, a razvod ga je uništio'

Komentari (108)
  • Hahaha...moram se nasmijati,oprostite muški...samo zbog jedne rečenice sto piše...

    21. 1. 2019,   21:12
  • staviš joj 100,000 kn na račun i svršava

    21. 1. 2019,   22:05
  • naravno da nije uvijek isto čarobno mjesto, ovisi o trenutnom raspoloženju žena

    21. 1. 2019,   21:32