Obavijesti

Lifestyle

Komentari 2

Zadnje riječi sinu (3): 'Sve sam pokušala da ostanem uz tebe'

'Moj lijepi sine, tako mi je žao što te sad moram ostaviti. Od samog početka to nije bila poštena borba. Moj rak je bio prevelik i preagresivan, a nismo zaigrali igru po poštenim pravilima'

VIDEO

Autobiografija koju je voditeljica na BBC-u Rachael Bland napisala za svog sina će biti sutra posthumno objavljena, nakon njezine smrti u rujnu 2018. godine.

U studenom 2016. Rachel je dijagnosticiran rak dojke. Nakon što je bila podvrgnuta kemoterapiji, radioterapiji, lumpektomiji i mastektomiji, doktori su joj 2018. godine rekli da je rak postao neizlječiv.

Pokretanje videa...

00:59

Nakon vijesti o njezinoj konačnoj dijagnozi, Rachel je odlučila napisati autobiografiju za svog trogodišnjeg sina Freddieja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nazvana 'Za Freddieja: Završni dar majke za svog sina', će biti dostupna za kupnju od sutra 21. veljače kod izdavača Michael O'Mara Books, piše britanski Independent.

- Moj lijepi sine, tako mi je žao što te sad moram ostaviti. Ali vjeruj mi, pokušala sam sve što sam mogla da ostanem tu za tebe, i za svaki trenutak koji sam mogla izvući iz ovog života - napisala je Bland.

- Od samog početka to nije bila poštena borba. Moj rak je bio prevelik i preagresivan, a nismo zaigrali igru po poštenim pravilima - piše u autobiografiji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Michael O'Mara Books (@omarabooks)

Knjiga također uključuje priloge nekoliko njezinih suradnika i prijatelja, uključujući televizijskog i radio voditelja Richard Bacona, radio komentatorice Emme Barnett i radio voditeljice Shelagh Fogarty.

Bland je bila jedna od suosnivača podcasta pod nazivom You, Me i Big C, koji je vodila zajedno s Deborom James i Lauren Mahon.

U podcastu su tri žene bi govorile o svojim iskustvima s dijagnozom raka.

Zbog raka je ostala bez jezika: Novi napravili od mišića iz ruke
Zbog raka je ostala bez jezika: Novi napravili od mišića iz ruke

- S podcastom pokušavamo pokrenuti razgovor o raku i ohrabriti ljude - izjavila je Bland za The Times 2018. godine.

- Čak i u ovoj užasnoj situaciji, suočeni s terminalnom dijagnozom, još uvijek se mogu dogoditi dobre stvari, a vi još možete živjeti i uživati ​​u životu - objasnila je.

Rachel je također vodila i blog pod nazivom Big C Little Me, na kojem je pisala i objavljivala videe o raku i tretmanima koje je prolazila.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru