Obavijesti

Lifestyle

Komentari 2

Zagrebačka dizajnerica: Moje kolekcije prati čak 50.000 ljudi

Zagrebačka dizajnerica: Moje kolekcije prati čak 50.000 ljudi

Interes za prve haljine koje je skrojila Majdi Postružin promijenio je život. Počela je izradom naušnica, pa haljina, a danas zapošljava osam djelatnika i ima otvoreni showroom

VIDEO

Oduvijek sam, još kao djevojčica radila haljinice za bebe i Barbike. Imala sam onu neku umjetničku crtu u sebi, crtala sam, pisala, pobjeđivala na likovnim natjecanjima, no najveća želja mi je bila biti dizajnerica odjeće. Dok sam bila na produljenom porodiljnom s mlađom kćerkom poželjela sam odjenuti nešto lijepo, udobno, svakodnevno i prirodno. 

Kako takvu haljinu nisam nigdje našla odlučila sam ju sama napraviti, prisjeća se početka svog poduzetničkog pothvata Zagrepčanka Majda Postružin (38). Već je imala krug ljudi koji su obožavali njene ideje, haljina koju je sašila u jednoj turi odmah je rasprodana. 

Druga, pa treća haljina

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Nakon toga je došla druga haljina pa treća i tada sam shvatila da žene jednostavno vole moje ideje. Da se u mojim kreacijama osjećaju ugodno, nesputano i vrlo ženstveno i da se uvijek vraćaju po nešto novo. Cijelu svoju priču započela sam s pamučnim haljinama i njih najviše prodajem, ali uz haljine ravnomjerno se prodaju i tunike, majice, suknje, hlače - priča Majda koja je nošena na krilima stvaralaštva potom kreirala brend Mai by Majda.

Just perfect 🥂 Kiara dress🖤🖤www.maibymajda.com Mogucnost placanja karticama na rate 💳 online. Adresa showrooma : Dudovec...

Posted by MAI by Majda on Wednesday, November 1, 2017

Uložila je svu ušteđevinu i otvorila vlastitu radionu i showroom u zapadnom dijelu grada. 

- U početku kratki period sam sama šivala u radioni iz usluge, ali kada sam shvatila da moj hobi prerasta u posao bilo je vrijeme da krenem dalje. Zaposlila sam prvo jednu konstruktoricu te šivačicu, no naravno da to nije bilo dovoljno. Trenutno moja firma zapošljava osam djelatnika. Svi oni čine divan tim i ljude s kojima svaki dan surađujem s užitkom - priča nasmijana Majda. 

Put do slave

Završila je srednju medicinsku školu i nakon toga trogodišnji studij radne terapije na Zdravstvenom Veleučilištu. Nakon fakulteta odradila je staž u Klaićevoj bolnici, a onda se zaposlila u Croatia zdravstvenom osiguranju. No, uredski je posao nije zadovoljavao pa je Majda, da ispolji svu svoju kreativnu energiju, krenula s izradom nakita.  

- U jednom razdoblju nakon fakulteta počele su mi se jako sviđati velike naušnice i nakon duge potrage za odgovarajućim materijalima uspjela sam napraviti nešto jako zanimljivo te u vrlo kratkom roku jako se puno žena zainteresiralo za iste i tako je krenulo - priča Majda. Smatra da je svakoj ženi potrebna podrška da krene u nešto novo. 

Ništa bez potpore

- U svakom trenutku su moja obitelj i prijatelji uz mene i uživaju u svakom novom uspjehu sa mnom. Volim dijeliti svoju sreću - kaže Majda. Svakom dizajneru ili dizajnerici puno znači da poznate osobe izaberu baš njega ili nju, pa tako se i Majda ponosi što mnoge naše poznate glumice i pjevačice nose njene kolekcije. 

Prekrasna Lana u haljinici Kiara!!!!

Posted by MAI by Majda on Sunday, October 26, 2014

- Iako je i takva vrsta promocije jako bitna za ispunjenje nekih vlastitih interesa, za dobar brend ipak je najbitnija kvaliteta izrade i materijala i naravno da pogodite baš ono što žene žele i vole i u čemu se osjećaju udobno - govori Majda. U posao je Majda ulagala postepeno - malo po malo, a kako je posao rastao paralelno je rasla i njena priča.

- Reklamiram se preko Facebooka i Instagrama na kojima me prati ukupno oko 50 tisuća ljudi. Prije šest mjeseci otvorila sam i web shop zbog potražnje izvan Zagreba i Hrvatske, priča Majda. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Dnevni horoskop za utorak 16. travnja: Bik se mora dokazati, Lavovi briljiraju u komunikaciji
KOME ĆE SVANUTI, A KOME SMRKNUTI

Dnevni horoskop za utorak 16. travnja: Bik se mora dokazati, Lavovi briljiraju u komunikaciji

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 16. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

Stiže nagla promjena vremena: Evo kako utječe na zdravlje, tko mora paziti i kako si pomoći
SUNCE, KIŠA, SNIJEG...

Stiže nagla promjena vremena: Evo kako utječe na zdravlje, tko mora paziti i kako si pomoći

Svaka promjena atmosferskog tlaka, temperature i vlažnosti zraka može nepovoljno utjecati na zdravlje, pa valja znati kako se zaštiti i osnažiti imunitet
Naučite kako pohati meso, uz puno manje masnoće i dima
SUPER TRIK

Naučite kako pohati meso, uz puno manje masnoće i dima

Pohanje hrane u pećnici puno je ugodniji i lakši posao nego na tavi. Kuća ne smrdi toliko, ulje ne šprica po cijeloj kuhinji, treba ga manje, a ono što pripremite nije toliko masno