Obavijesti

Lifestyle

Komentari 64

Zaljubili su se u vrtiću 1976. godine - i postali nerazdvojni

"Ja sam njegova prva prava cura, a on je moj prvi pravi dečko. Nakon što ljudima to kažem, čude se što nikad nismo bili s nekim drugim. Sad živimo u selu u kojem smo se upoznali."

VIDEO

Helen McGinn i njezin suprug Ross iz Velike Britanije poznaju se više od 40 godina i ne mogu zamisliti život jedan bez drugoga. Žive na selu u Velikoj Britaniji sa svoje troje djece. Nerazdvojni su od prvog dana u vrtiću. Bilo je to 1976. godine, ima li su tad četiri godine i rado se prisjećaju kako su se upoznali.

- Prve riječi koje mi je uputio bile su: "Prestani hodati za mnom". Sjećam se toga kao da je bilo jučer. Odmah me nešto privuklo njemu taj prvi dan u vrtiću. Sjećam se i da je jako mirisao na stare gume te da je imao plavo-crnu vestu. Izgledao mi je jako pametno i odlučila sam ga slijediti po igralištu - ispričala je Helen za Daily Mail.

Njegova obitelj baš se doselila u njezino selo, a Helen ga je pitala može li biti dio posade u njegovom svemirskom brodu koji je stajao na igralištu vrtića i bio napravljen od starih guma. Cijeli dan su se igrali kako spašavaju svemir.

Helen se prisjetila kako su godinu dana kasnije bili u razredu i žestoko raspravljali kako se piše riječ"world" (svijet). On je tvrdio "word", a ona mu je pokušavala objasniti da nije u pravu. Na kraju se i nastavnik morao uplesti. Objasnio mu je da je Helen u pravu, i rasprava među njima je završila.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ispričala je i kako se ponašao na njenom 5. rođendanu koji su slavili u dvorištu obiteljske kuće. Sva djeca su se zabavljala, a on je sjedio pod drvetom i čitao slikovnicu o Paddington medvjediću. Njezina majka ga je pozvala da se pridruži ostaloj djeci, a on joj je rekao: "Hvala, ali sasvim sam sretan s čitanjem". Cijelo vrijeme mu je slikovnica stajala naopako, ali on to nikad nije priznao.

- Ja sam njegova prva prava cura, a on je moj prvi pravi dečko. Nakon što ljudima to kažem, čude se što nikad nismo bili s nekim drugim. Ne nismo, i sad živimo u tom istom selu u kojem smo se upoznali, zajedno s naše troje djece, 11-godišnjim Georgeom, Xanderom koji ima sedam i 6-godišnjom Alice - nastavlja Helen.

Nekoliko godina kasnije ona je preselila u drugo mjesto jer su joj se roditelji rastali i neko vrijeme se nisu viđali. Ponovo su se vidjeli slučajno, bili su tinejdžeri i naletjeli su jedno na drugo u diskoteci. Nisu puno pričali, ali dogovorili su se s društvom da odu na pizzu u restoran u kojem je radio njegov prijatelj. Imali su 15 godina.

Tjedan dana kasnije dogovorili su se za šetnju po parku i tamo su se prvi put poljubili. Postali su cura i dečko, a tri godine kasnije ponovo su se razdvojili jer su im fakulteti bili udaljeni, međutim i dalje su bili u vezi i viđali se barem jednom mjesečno. U međuvremenu su si slali pisma, pričali na telefon...

Bilo im je 27 godina i stajali su na parkiralištu u Kentu, a on ju je iznenada pitao želi li se udati za njega pa pojurio u trgovinu po šampanjac. Izgledao je kao da je i sam iznenađen što mu je to pitanje izletjelo iz usta. Pristala je, a oboje su zaplakali od sreće. Šest mjeseci kasnije postali su muž i žena.

- Dok gledam našu djecu kako se igraju sa svojim prijateljima u parku, ponekad razmišljam jesu li možda u društvu svojeg budućeg muža ili žene. Jako volim Rossa i sretna sam što sam u braku s vozačem svemirskog broda - rekla je Helen.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 64
VIDEO

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara
'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'