Obavijesti

Lifestyle

Komentari 56

Zaljubljeni par iz djetinjstva se razveo da prime drugu ženu

'Sve je počelo tako što sam shvatila da Matt i ja nismo sretni pa sam mu predložila da se ili raziđemo ili probamo nešto novo. On je jedini muškarac s kojim sam bila', priča Ashley

VIDEO

Matthew i Ashley Lawrence sada imaju 33 godine, a zajedno su od kad im je bilo samo 15. Par se oženio prije pet godina, a dobili su troje djece prije nego je Ashley shvatila da 'nije zadovoljna' i da im se veza raspada.

Razgovarali su o tome probaju nešto novo, a otkad su upoznali treću partnericu, majku četvero djece Keilu Perez, i s njom dobili još jedno zajedničko biološko dijete, stvari kažu 'nikada nisu bile bolje'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:08

- Sve je počelo tako što sam shvatila da Matt i ja nismo sretni pa sam mu predložila da se ili raziđemo ili probamo nešto novo. On je jedini muškarac s kojim sam bila, a oduvijek me zanimalo i kako bi bilo biti sa ženom, ne samo zbog fizičkog aspekta veze, već sam htjela i prijateljicu s kojom mogu raditi sve što s mužem ne mogu - ispričala je Ashley čija ideja na početku ni Matta nije oduševila. 

- Nikad u životu sebe nisam vidio u poliamorfnoj vezi, za mene je oduvijek veza podrazumijevala muškarca i ženu - rekao je Matt.

POGLEDAJTE VIDEO O NJIMA:

Inače, poliamorfna veza ili poliamorija (višeljublje) podrazumijeva intimne odnose, romantične i/ili seksualne prirode, s više od jedne osobe, a uz znanje i pristanak svih uključenih. Razlikuje se od poligamije u tome što odnos s trećim partnerom ne uključuje ili ne mora uključivati brak.

Andrea je pomela konkurenciju na Rakijadi: 'Nije se ni stresla'
Andrea je pomela konkurenciju na Rakijadi: 'Nije se ni stresla'

Iako je na početku Matt bio skeptičan o uvođenju još jedne žene u njihov brak, promijenio je mišljenje prije dvije godine kad je preko interneta upoznao i zbližio se s Keilom Perez. Ubrzo nakon što su se sprijateljili spomenuo joj je poliamoriju.

- Ljubav prema muškarcu i ženi istovremeno nije nešto što mi je oduvijek bilo normalno, ali to se zbog njih promijenilo - rekla je Keila koja priznaje i da joj u početku ideja nije bila ugodna, pogotovo jer potječe iz vjerske obitelji.

Ona iz prijašnje veze ima četvero djece, a prije se, kaže, borila da kao samohrana mama uz posao podigne obitelj.

Otkud baba u babljem ljetu? Bila je vještica, brdo i paučina
Otkud baba u babljem ljetu? Bila je vještica, brdo i paučina

A kad se pristala pridružiti Mattu i Ashley, i njih su se dvoje razveli jer su, kažu, 'htjeli da odnosi između njih troje budu isti'. Premda im je sad s ukupno osmero djece kuća prepuna, jer na katu žive i Ashleyni roditelji, svi tvrde kako nikad nisu bili sretniji.

- Više je posla, ali je i više ljubavi, više djece, više zabave i više sretnih trenutaka i igre. Svi si međusobno pomažemo - kaže Ashley, a Keila dodaje kako ni jedna od njih nije 'prva ili druga žena već su ravnopravne, a i svu djecu tretiraju jednako'.

Nešto smrdi u autu: Vjeverica pospremila zimnicu pod haubu
Nešto smrdi u autu: Vjeverica pospremila zimnicu pod haubu

Matt je dodao i da svi troje zajedno spavaju u jednom krevetu, i to uvijek, kako ne bi bilo ljubomore.

I seks je puno bolji kad su uključene tri umjesto dvije osobe, Keila meni daje jednako ljubavi koliko i mi daje i Ashley, a i prema Ashley pokazuje jednako ljubavi kao ja - tako da mislim kako je sve prilično dobro 'zaokruženo' - zaključio je jedini muškarac u vezi.

POGLEDAJTE NOVI SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

09:31

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 56
VIDEO

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru

Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala
VRLO SU OPTIMISTIČNE

Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala

Blizanke iz SAD-a su prihvatile svoj život takvim kakav je i redovito pronalaze razloge za smijeh. Završile su fakultet, putuju svijetom, voze se na mopedu, rado hodaju po prirodi...
Dnevni horoskop za petak 29. ožujka: Ovnovi će imati odličan dan, a Rakovi krenuti trenirati
ŠTO VAS DANAS OČEKUJE?

Dnevni horoskop za petak 29. ožujka: Ovnovi će imati odličan dan, a Rakovi krenuti trenirati

Pročitajte dnevni horoskop za petak 29. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje