Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Zamaman dekolte ovisi o glatkoj i zategnutoj koži

Zamaman dekolte ovisi o glatkoj i zategnutoj koži
1

Vježbama za pektoralne mišiće ojačat ćete \\'prirodni\\' grudnjak, a njegom kremama koje sadrže vitamine C i E obnoviti kožu dekoltea

VIDEO

Glatka i zategnuta koža vrata i grudi osnovni je preduvjet zamamnog dekoltea. S obzirom na to da dekolte prima oko 90% sunčeva zračenja, primjena krema s visokim zaštitnim faktorom spriječit će oštećenja kože kao i prijevremeno starenje osjetljivog područja grudi. Kozmetički tretman njege dekoltea započnite blagim pilingom u smjeru od grudi prema licu kako biste uklonili 'mrtve’ stanice kože i potaknuli cirkulaciju.
Njegu upotpunite masažom maslinovim uljem ili hranjivom kremom masirajući kožu kružnim pokretima odozgo prema dolje te u smjeru grudne kosti. Instant-lifting grudi postići ćete ako kockicom leda prijeđete preko dekoltea nekoliko puta uz lagani pritisak. Površinska oštećenja kože dekoltea ublažit će kreme bogate vitaminima C i E jer potiču regeneraciju epitela.

>>> Ako je dekolte “prošaran” sitnim žilicama, snažan piling mogao bi dodatno nadražiti osjetljivu kožu grudi. Stoga ih njegujte blagim preparatima na bazi ulja jojobe koja će na koži stvoriti zaštitni sloj.

>>> Gubitak vlage kože dekoltea i vrata, prouzrokovan nedostatkom žlijezda lojnica, nadoknadit će maska od avokada. Usitnite očišćenu polovicu avokada kojoj ste dodali 5 žlica maslinova ulja. Smjesu nanesite na dekolte te uklonite vlažnom maramicom nakon desetak minuta.

>>> Nanošenje bronzera na oblinu grudi daje iluziju dubine, a time i većeg dekoltea. Da bi sjenčanje izgledalo prirodnije, bronzer lagano naprašite velikom mekom četkom te laganim nanosima postupno pojačavajte boju.
 
>>> Losioni koji sadrže svjetlucave čestice također ističu liniju dekoltea, a nanošenjem na ključnu i prsnu kost pojačat ćete njihov učinak.

>>> Vježbama za pektoralne mišiće, poput sklekova i dizanja bučica, ojačat ćete “prirodni” grudnjak, tj. mišiće koji podržavaju grudi. Također ćete usporiti proces starenja koji rezultira ovješenim grudima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...
MISLITE DA STE MEĐU NJIMA?

Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...

Vješto skrivaju svoje pravo lice i s njima se nikako ne želite naći u konfliktu. Manipulacija, ljubomora i agresivnost samo su neke od njihovih 'vrlina'