Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Zar bi to itko jeo? U Škotskoj je hit sladoled od majoneze...

ZANIMLJIVA IDEJA Slastičarnica iz Škotske u ponudu sladoleda uvrstila je i onaj od majoneze. Vlasnik ističe kako je na ideju došao jer je veliki ljubitelj ovog umaka...

Slastičarnica ICE Artisan Ice Cream u Falkirku u Škotskoj stvorila je sladoled od majoneze. Vlasnik Kyle Gentleman rekao je kako je ideja za ovaj neobičan sladoled došla iz njegove velike ljubavi za majonezom. Govori kako su u domaći mliječni sladoled koji je na licu mjesta pasteriziran odlučili umiješati Hellmann’s majonezu te tako dobili sladoled bogate kremaste teksture.

Foto: Harry Uzoka/Instagram

Slastičarnica je i inače poznata po ponudi drugačijih okusa sladoleda, a vlasnik ponosno ističe kako se ljudima sladoled od majoneze uglavnom sviđa kad ga probaju te kako je sama ideja izazvala velik interes. Mišljenja javnosti na društvenim mrežama podijeljena su. Dok jedni izražavaju gađenje i ostaju vjerni klasičnim okusima sladoleda poput čokolade ili vanilije, drugi govore kako ga žele što prije probati.

VIDI OVO: 7 najvećih pogrešaka koje radite pri ispričavanju.

Komentari (34)
  • ovo nema smisla ,,, dobiti žuti karton zato što sam napisala da sam probala sladoled za pse??? koji su napravljeni od soje sa dodacima kao i svi drugi sladoledi ..

    31. 7. 2018,   21:16
  • Jel to slano,slatko ili kiselo???

    31. 7. 2018,   19:44
  • Ja bi. Majonezu mogu kombinirati sa svim i svačim pa bi valjda i sladoled bio dobar.

    31. 7. 2018,   19:18