Obavijesti

Lifestyle

Komentari 34

Zaručnici se šokirali kada su vidjeli fotografiju iz djetinjstva

Heidi Savitt (27) je nakon mnogo godina shvatila da je njen muž kojeg je upoznala u studentskom domu, zapravo isti onaj dječak kojeg je držala za ruku kada je imala samo šest godina

VIDEO

Upoznali su se kada su imali šest godina u Turskoj na plaži. Brzo su postali prijatelji, igrajući se na plaži i stidljivo se držeći za ruke. Bilo je to 1997. godine kada je Heidi Parker iz Sheffielda bila na odmaranju sa svojom obitelji, dok je Ed Savitt, iz Putneyja, jugozapadnog Londona, bio sa svojom obitelji.

No, sve što je lijepo kratko traje, tako je bilo i s Heidi i Edom. 

Heidi, koja sada ima 27 godina i živi u Wandsworthu, jugozapadnom Londonu, priznala je da je bila zaboravila na njega.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Heidi i Ed ponovno su se susreli kao studenti na Sveučilištu Newcastle. Heidi je studirala ekonomiju i menadžment, a Ed psihologiju. Za vrijeme prve godine na fakultetu, Ed se preselio u kuću u kojoj je Heidi nekad živjela. 

Vječna ljubav: 'Volimo se 77 godina, još od Uskrsa 1942.'
Vječna ljubav: 'Volimo se 77 godina, još od Uskrsa 1942.'

Ponovno su se spojili tako što je Ed dodao Heidi na Facebooku i pitao ju za pomoć. Nije znao kako se koristi perilica za rublje. Pronašao je jedan oglas na kojemu je bila adresa bivše stanarke, Heidi, i tako joj poslao poruku.

Nakon što joj je poslao poruku na Facebook, Heidi mu je odlučila pomoći, a bio joj je i zgodan. Nekoliko tjedana kasnije upoznali su se slučajno u izlasku i počeli pričati. Nakon trećeg spoja bili su nerazdvojni. 

Supruga nije ugasila Facebook: Pa s koliko njih me je varala?
Supruga nije ugasila Facebook: Pa s koliko njih me je varala?

Nakon fakulteta kupili su zajednički stan u Wandsworthu, London. Onda su se 2015. godine zaručili. Nekoliko mjeseci kasnije kada su večerali sa svojim majkama počeli su pričati o djetinjstvu. Tako je Heidina mama rekla da je Heidi kao dijete, na odmoru u Turskoj, imala dečka koji se zvao Ed. Kasnije joj je poslala sliku i svi su bili zapanjeni kad su skužili da se radi o istom Edu.

Raspravljajući o nevjerojatnim slučajnostima koje su ih spojile, Heidi je bila toliko šokirana da je morala leći. Ed također nije mogao vjerovati.

Heidi je rekla da se ne sjeća susreta s Edom kad su bili djeca. Slike su im jedina sjećanja iz tog razdoblja. Za svoje vjenčanje napravili su pozivnicu prema njihovoj prvoj slici iz djetinjstva. Samo sada nisu pozirali na plaži, nego na balkonu, ali u gotovo identičnim kupaćim odjelima.

Vjenčali su se 2016. godine, a na medeni mjesec su išli na Maldive, natrag na plažu jer su se i upoznali na plaži. Osim toga, nedavno su posjetili i Bodrum, mjesto u Turskoj gdje su se prvi put upoznali.

POKAZALA SVE: Slavna ljepotica osvanua gola u novinama

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Dnevni horoskop za četvrtak 18. travnja: Raku će stići zanimljive vijesti, a Ribe ići kod liječnika
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 18. travnja: Raku će stići zanimljive vijesti, a Ribe ići kod liječnika

Pročitajte dnevni horoskop za srijedu 17. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom
Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara