Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Zašto će muškarac brže postići orgazam s nepoznatom ženom

Iako ne mogu biti sigurni koji je točno razlog za to, znanstvenici vjeruju da je riječ o 'evolucijskoj prilagodbi' zahvaljujući kojoj su muškarci iz pretpovijesti bili u mogućnosti oploditi više žena

Novo istraživanje s Fakulteta u Woosteru pokazuje da muškarci prilikom 'seksa za jednu noć' proizvode kvalitetniju spermu. Za potrebe istraživanja muškarci su, svaki u privatnosti svoje sobe u periodu od dva tjedna dobili sedam različitih porno filmova, ali s tim da je u prvih šest bila ista glavna glumica, a u sedmom je glumila 'svježa', druga glumica.

Ne samo da su sudionici prijavili da su brže svršili gledajući još nepoznatu glumicu, već je njihove sperme bilo količinski više te je bila zdravija, a spermiji su bili bolje kvalitete.

Foto: Dreamstime Iako ne mogu biti sigurni koji je točno razlog za to, znanstvenici vjeruju da je riječ o 'evolucijskoj prilagodbi' zahvaljujući kojoj su muškarci iz pretpovijesti, točnije iz Ere paleolitika (prije 2,5 mil. - 11,700 godina) bili u mogućnosti oploditi više žena da tako osiguraju preživljavanje svoje loze (što u današnje vrijeme više, naravno, nema istu važnost).

NAJMLAĐI SU NAJAKTIVNIJI Milenijalci i Generacija X: Evo s koliko partnera su se seksali

Koautor ove studije Paul Joseph napominje kako ovo istraživanje 'nije poziv muškarcima da šire svoje sjeme, kao ni dokaz da su monogamne veze loše'.

- Sada samo znaju zašto su 'nova tema ili osoba' zanimljivija kod masturbacije - zaključio je Joseph. 

VIDI OVO! HOROSKOP: Uz ova 3 znaka nikad nema mira, uvijek je drama. Jeste li Vi jedan od njih?

Komentari (41)
  • Znaci ponestalo tema pa idemo malo o drkedžijama

    30. 12. 2018,   11:13
  • nije istina kod nove partnerice se trudiš da ostaviš najbolji dojam pogotovo za prvi put !!

    30. 12. 2018,   12:11
  • Da, ejakulira se nakon 2 min. oralnog, a inače muku mučiš da je zašpricaš 😂

    30. 12. 2018,   12:48