Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Zašto supruga i ja još nemamo djece, mogu li to promijeniti?'

Sa suprugom sam pet godina u braku, ali još nemamo djecu. Prošli smo mnoge preglede i svi su rekli da je sve u redu. U čemu je problem? A i bolovao sam od kolitisa i ne znam je li u potpunosti izliječen

Poštovani Mevludine, 

već sam pet godina u braku sa suprugom, prošli smo brdo pregleda i svaki odgovor koji smo dobili je da je s nama sve u redu, problema nema. Zanima me hoću li ikad imati vlastitu djecu sa suprugom i kad konkretno, hoće li porođaj biti dobar, hoću li imati zdravu djecu i hoću li imati jedno ili dvoje djece?

U čemu je konkretan problem da se još ništa nije dogodilo te kad vidite da će se pokrenuti nešto konkretno po pitanju djece? Postoji li neki problem, trebamo li nešto napraviti dodatno, koji pregled ili tako nešto?

To je prvo pitanje, dok je drugo da sam 2014. godine bolovao od upale debelog crijeva (kolitisa) i koristio dosta prirodnih preparata te promijenio prehranu pa me zanima je li mi se taj problem u potpunosti riješio? Hvala vam na odgovorima i srdačno vas pozdravljam.

šifra: djeca01

Alen Vuković | Autor: Alen Vuković Foto: Alen Vuković

Odgovor:

Trebate detaljnije preglede. Tu postoji problem koji se može riješiti. Supruga neka napravi anti Müllerov nalaz, pokazat će joj rezervu jajčanih stanica, a vi trebate obaviti spermiogram i dobiti kompletni nalaz. Poslije ne bi bilo loše da posjetite prirodnog ljekara ili pokušate s izvantjelesnom oplodnjom.

OSTAT ĆE BEZ KUĆE? Kći susjedima vjeruje više nego meni, mogla bi ostati bez svega

Vi i supruga možete ostvariti svoj san o djeci i proširenju obitelji, ali trebali biste pokušati s još nekim opcijama. Ovdje vidim brojne pretrage i liječenje, a zatim i prinovu u vašoj obitelji.

Fotolia PISMO MEVLUDINU Ljubomorne duše uništavaju mi brak, a muž kao da je začaran

Potrebni su vam opuštenost i upornost. Vidim da imate stabilan i dobar brak te vam vidim dobru budućnost i perspektivu. Što se tiče vašeg abdomena, tu je sve bez problema. Za daljnje savjete i upute molim vas da mi se javite na moj broj telefona za mjesec dana.

Pitanja s fotografijom šaljite na Oreškovićeva 3d, 10 000 Zagreb, Život za Mevludina. Mevludina možete i nazvati na 00387/6126-1876. Odgovore čitajte i u Astralu.

Komentari (51)
  • niste kompatibilni, ili su spermići tromi i skoro ih nema

    21. 2. 2018,   10:15
  • možeš,dođi kod mog muža :P hahaha

    20. 2. 2018,   21:29
  • Mevludin uguglao šta treba odgovoriti...haha:)

    20. 2. 2018,   21:36