Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Zavedite ga i zavrtite mu glavom za pet minuta

None Foto: 24sata

On je neosvojiv i neodoljiv, no vi imate strategiju. Nahranite mu ego, uvjerite ga kako je on “pravi” i predaja će biti brza i bezuvjetna

Naoko "snažniji spol" ne samo da gubi kontrolu u blizini žena, nego će je radosno predati. Jedino što morate jest ostaviti ga u iluziji kako on “vodi igru”. Zato mu dobro nahranite ego, uvjerite ga kako je on zaštitnik, skrbnik i pravi muškarac kojeg ste oduvijek čekali. On vas cijeni jer ste samostalna, inteligentna i sposobna žena, no podsvjesno - i dalje je “lovac”. Udovoljite toj potrebi i uskoro ćete raspolagati njegovim srcem i razumom. Žena ne mora biti vještica kako bi u pet minuta “upecala” goropadnog muškarčinu i pretvorila ga u odanog sudružnika. Jedini “čarobni napitak” su šarm i trikovi koje muškarci (svjesno) i ne primjećuju. On će se ponositi “ulovom” svog života, a ni na kraj pameti neće mu biti kako je on zapravo lovina.

OPROSTI NA UZBUĐENJU
Ako važete svaku svoju riječ kako ne biste rekli nešto pogrešno, vrlo vjerojatno ćete postići upravo suprotno. Nervoza je sasvim prirodna, a većini muškaraca će i laskati. Zato najbolje da na samom početku uz osmijeh priznate kako ste uzbuđeni i uskoro ćete ga držati u šaci.

TIJEKOM razgovora ponavljajte njegovo ime koliko je moguće a da ne zvuči napadno. Pokazat ćete mu da ste zainteresirani, a podsvjesno ćete se “uvući” u krug njegovih najbližih prijatelja.

PUSTITE njemu da govori. Osim što vole zvuk svog imena, muškarci vole zvuk svoga glasa. Za to vrijeme možete se igrati kosom ili koristiti druge trikove. U razgovor se uključite koliko je potrebno da ne zamre.

NE ZABORAVITE i vi njemu udijeliti kompliment. To što ih najčešće ne znaju prihvaćati, ne znači da su im manje ugodni no ženama. Pohvalite kosu, ako vidite da je proveo sate sa češljem.
S NOGU ćete ga oboriti dodirom, izlika nije bitna. Popravite mu kragnu ili kravatu, a ako se oslonite na njegovo rame ili nadlakticu, osjećat će se kao vaš zaštitnik.

NE PODCJENJUJTE moć osmijeha ni pogleda. Glava blago nagnuta unazad i ustranu, podignita obrva i odmjeravanje koje završava na njegovim očima, nedvosmisleno će mu dati do znanja da ste "bacili oko" na njega.

Komentiraj, znaš da želiš!