Obavijesti

Lifestyle

Komentari 25

Zavođenje u velikom stilu: Sve tajne velikog šarmera J. Bonda

Zavođenje u velikom stilu: Sve tajne velikog šarmera J. Bonda
1

James Bond nije sramežljiv. Zato je uvijek dobro pokazati ženama da ste zainteresirani. Ne smijte se vlastitim forama jer - žene vole humor, ali ne i klaunove

VIDEO

Snaga, samopouzdanje, dobri automobili, fatalni šarm i lijepe žene... gotovo je svaki muškarac barem jedanput poželio biti James Bond. 

No da biste osvajali žene kao što to čini agent 007, ne morate biti špijun u službi Njezina Veličanstva. Tajna magnetske privlačnosti Jamesa Bonda je njegova uglađenost. Ona se ne svodi samo na elegantno odijevanje i poznavanje vrhunskih vina - pravi zavodnik mora biti zanimljiv, širokih interesa i vješt s riječima. A te osobine sigurno nećete steći zureći u televizor ili računalo. 

Radije upišite tečaj nekoga stranog jezika, pročitajte pokoju dobru knjigu, a ne zanemarujte ni fizičke aktivnosti. Bavljenje borilačkim vještinama ili padobranstvom je najpoželjnije, no ni trčanje i posjećivanje teretane neće biti naodmet. Smisao za humor još je jedan element seksepila Jamesa Bonda. On je u stanju u svakoj situaciji pronaći ironiju sudbine, sažeti je u jednu rečenicu (po mogućnosti začinjenu seksualnim konotacijama), ali pritom zadržati ozbiljan izraz lica - iako žene privlače muškarci sa smislom za humor, vječno nasmijani tipovi su im odbojni. 

Ipak, ne gubite vrijeme vježbajući pred zrcalom, nego krenite u akciju. Bond se ne srami pristupiti ženama i ne očajava ako ga neka odbije - uvijek postoje deseci drugih koji će pasti na njegov šarm.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Uvijek okružen lijepim ženama

Tip koji usamljen stoji u kutu nikad neće djelovati toliko privlačno kao onaj koji je u društvu lijepe žene. A ni James Bond ne bi bio toliko fatalan bez zavodljivih “Bondovih djevojaka”. Kopirajte ga i prije izlaska pozovite zgodnu prijateljicu da vam pravi društvo te će se žene lijepiti za vas.

Adrenalin potiče seksualnu želju

James Bond juri automobilima, skače iz aviona, spušta se niz liticu... ponekad čak i u ženskom društvu. Zbog toga je i privlačan - istraživanja pokazuju da adrenalin potiče seksualno uzbuđenje. Želite li ga kopirati, pozovite je na rafting, vožnju u lunaparku ili barem spoj dogovorite na vrhu nekog tornja.

Bond ne poznaje stres i nervozu

Sjećate li se filma u kojem je Bond čupao kosu paničareći hoće li mu misija uspjeti? Naravno da ne - takav film nikad nije snimljen niti će biti. James Bond privlačan je zbog toga što uspijeva zadržati hladnokrvnost i u najstresnijim situacijama, a žene podsvjesno traže muškarca koji ih može zaštititi.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Radno vrijeme za izbore: Evo kako danas rade trgovine
KAKO RADE TRGOVINE I ŠOPING CENTRI

Radno vrijeme za izbore: Evo kako danas rade trgovine

Neke trgovine danas neće raditi zbog parlamentarnih izbora. A ako ipak planirate ići u kupnju, dobro provjerite kada ćete ići jer većina prodavaonica ima skraćeno radno vrijeme

Dnevni horoskop za četvrtak 18. travnja: Raku će stići zanimljive vijesti, a Ribe ići kod liječnika
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 18. travnja: Raku će stići zanimljive vijesti, a Ribe ići kod liječnika

Pročitajte dnevni horoskop za srijedu 17. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
'Nisam pila ništa osim domaćeg soka od naranče 40 dana. Evo što mi se nakon toga dogodilo'
DRUGAČIJA DIJETA

'Nisam pila ništa osim domaćeg soka od naranče 40 dana. Evo što mi se nakon toga dogodilo'

Australka je tijekom korizme iz prehrane izbacila svu hranu te je konzumirala isključivo domaći sok. Oduševljena je što je taj ritual učinio njezinu tijelu, no ipak, to nije za svakoga