Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Je li vrijeme za nove poslovne, zdravstvene ili ljubavne odluke?

None Foto:

Donosimo personalizirani horoskop napravljen s profesionalnim astrolozima, a omogućava izračunavanje jedinstvene astro analize na temelju vašeg natalnog horoskopa, planetarnih pozicija i njihovog odnosa

Izračunavamo horoskop za svakoga prema njegovim jedinstvenim podacima. Tako ćete svakog dana moći pratiti horoskop izračunat po vašoj mjeri, a ne općenito prema vašem znaku. U svom profilu na portalu 24sata moći ćete otkriti kakve ćete sreće biti danas, hoćete li napokon upoznati zabavnog i dobrog dečka ili curu po svojoj mjeri ili hoćete li pokupiti gripu na poslu ili faksu. 

Saznat ćete i koje poteze vam je najbolje povlačiti sada, a na koje je bolje pričekati.

Kako radi?

Osobni premium horoskop radi na temelju izračunavanja natalnog horoskopa, odnosno natalne karte svakog korisnika prema njegovom točnom vremenu i mjestu rođenja, te trenutnih planetarnih pozicija za koje se traži tumačenje. Iz međuodnosa trenutnih  pozicija planeta i pozicija planeta u vrijeme rođenja dobiva se jedinstveno tumačenje za svakog korisnika. Planetarne pozicije su izražene u odnosu na tropski (zapadnjački) horoskop. 

U procesu prijave doznat ćete i svoj podznak ukoliko ga dosad niste znali.

Osobni premium horoskop primate na e-mail svaki dan u 8 sati ujutro putem prijave na newsletter za osobni horoskop. Prijavu na newsletter morate potvrditi i na svom mailu kako bi ga mogli redovito primati. 

>> Kreni!

Pročitaj detaljne upute za prijavu.

Nesretni ste? Stanite tome na kraj. Pročitajte i što zadnja znamenka u godini vašeg rođenja govori o vama.

Komentari (494)
  • i previše mi je to što znam o sebi... horoskop mi je trenutna fora za bacit koji komentar i ništa više ...

    27. 1. 2018,   11:52
  • Zakon! :)

    11. 1. 2018,   17:06
  • meni ovo vuče na evidenciju komentatora...

    17. 1. 2018,   17:25