Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Želiš zdravo smršavjeti? Nazovi na Dežurni telefon!

 Želiš zdravo smršavjeti? Nazovi na Dežurni telefon!
6

Ako već dugo vodiš borbu sa suvišnim kilogramima i nepouzdanim dijetama, praktični savjeti za zdrav način postizanja optimalne težine onda su ti više nego dobrodošli!

VIDEO

Nazovi na Dežurni telefon Zdrave Krave i postavi pitanje stručnjaku!

U želji da postigneš vitku liniju svojim savjetima ti mogu pomoći stručnjaci Zdrave Krave! Sa svim upitima o tjelovježbi, namirnicama koje su bogate hranjivim tvarima i siromašne kalorijama te mogu pomoći pri uspješnom mršavljenju i poboljšanju zdravlja, možeš se telefonskim putem obratiti našim stručnjacima na broj 060 50 10 10. Cijena za pozive iz fiksnih mreža je 3,49 kuna po minuti, a za pozive iz mobilnih mreža je 4,78 kuna po minuti. Navedene cijene su iskazane s PDV-om. Savjete psihologa, nutricionista, fitness trenera i ginekologinje možeš dobiti svakim danom od ponedjeljka do petka. 

Nazovi i postavi pitanje stručnjaku svaki dan od ponedjeljka do petka

Savjete i korisne prijedloge u periodu od 16 do 18 sati možeš dobiti:

Ponedjeljkom od psihologa, stress managera i NLP praktičara Igora Čerenšeka
Potraži od njega savjete za jednostavnije suzdržavanje od prejedanja ili izgladnjivanja, podršku u nošenju s osobnim izazovima u vježbanju te savjete u vezi svih ciljeva koje želiš ostvariti.

Utorkom od kondicijskog trenera i profesora kineziologije Marina Bašića
Potraži od njega savjete o tome kako uz užurbani dnevni ritam možeš poboljšati zdravlje, tjelesni izgled i samopouzdanje. Nauči kako složiti pravilan raspored tjelovježbi.

Srijedom od nutricionista te sveučilišnog magistra fitofarmacije i dijetoterapije Nenada Bratkovića
Saznaj pomoću kojih namirnica možeš ojačati imunitet i smanjiti umor, a da pritom ne ugroziš liniju. Potraži od njega savjet o prehrani pomoću koje možeš na zdrav i siguran način izgubiti višak kilograma.

Četvrtkom od nutricionistice dipl. ing. Mirje Jošić
Želiš promijeniti svoje prehrambene navike? Potraži njezine savjete o tome koje namirnice je najbolje kombinirati za uravnoteženu i zdravu prehranu. Saznaj koja dijeta ti najbolje odgovara.

Petkom od specijalistice ginekologije dr. sc. Ulle Marton
Znaš li da se vaginalna infekcija gljivicama Candidae albicans može javiti i zbog nedostatka željeza, cinka, folne kiseline i vitamina B12? Potraži njezin savjet u vezi neredovitih menstrualnih ciklusa te svih ginekoloških tegoba kojih se želiš riješiti.

Vikendom i blagdanima stručnjaci nisu dostupni putem Dežurnog telefona, ali im možeš poslati pismeni upit.

Nazovi svog stručnjaka na 060 50 10 10 i postavi mu pitanje! Cijena za pozive iz fiksnih mreža je 3,49 kuna po minuti, a za pozive iz mobilnih mreža je 4,78 kuna po minuti. Navedene cijene su iskazane s PDV-om.

IT jedan d.o.o., 062/700 700

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...
MISLITE DA STE MEĐU NJIMA?

Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...

Vješto skrivaju svoje pravo lice i s njima se nikako ne želite naći u konfliktu. Manipulacija, ljubomora i agresivnost samo su neke od njihovih 'vrlina'