Obavijesti

Lifestyle

Komentari 180

Željni seksa, zreli ili opušteni? - vaš omiljeni koktel to otkriva

Željni seksa, zreli ili opušteni? - vaš omiljeni koktel to otkriva
6

Cosmopolitan otkriva eleganciju, Mai Tai je za partijanere, Rum-kolu naručuju školarci u duši, pratitelji trendova piju Cidere, a ljubitelji Mojita su komplicirani

VIDEO

Opušteni izlasci u klubove i barove ljeti uglavnom podrazumijevaju ispijanje koktela. Iako se ovo mnogima omiljeno piće smatra odabirom nježnijeg spola, nerijetko se na spoj voća i alkohola odlučuju i muškarci. Sigurno vam se često događa da, dok ispijate svoj omiljeni koktel, usput "mjerkate" što piju drugi kokteloljupci u vašem okruženju. 

Kao što i općenito svaki vaš izbor u životu govori nešto o vašoj osobnosti, tako i izbor onoga što pijete može pobliže objasniti kakvi ste. Zašto baš kokteli imaju sposobnost karakterizacije? Odgovor je i više nego očit - izbora okusa je napretek, a svako piće odlikuje se specifičnim okusom koji ne odgovara svakom nepcu jednako. 

Doznajte koji ste tip ljubitelja koktela:

1. Sex on the beach

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ovaj koktel odabir je onih koji vjerojatno u stvarnosti nikad nisu niti bi probali seks na plaži. Ili seks bilo gdje izvan kuće. Usamljeni ste i u potrazi za srodnom dušom koja vjerojatno upravo naručuje isto piće kao vi. 

2. Cosmopolitan

Mnogo vremena provodite ispred ogledala. Okorjela ste šminkerica koja živi prema pravilima serije "Seks i grad". Za vas je najbolji oblik opuštanja izlazak s prijateljicama uz mnogo smijeha i tračanja.

3. Manhattan

Vjerojatno ste u kasnim dvadesetima ili ranim tridesetim godinama. Napokon ste zreli i želite da se to vidi. Pomireni ste sa samim sobom i svijetom oko sebe te potpuno spremni uživati u ozbiljnijim stvarima.

4. Margarita

Vi ste nepokolebljiv optimist. Radujete se i najmanjim sitnicama. Na partyjima ste najglasniji, a kad zasvira vaša omiljena pjesma, spremni ste ostati bez glasa. 

5. Martini

Ovo je koktel za prosječne ljude bez namjera isticati se na bilo koji način. Ako najviše uživate upravo u njemu, morate biti barem malo mrtvi iznutra. Život vam se svodi na odlazak na posao i povratak kući, a onda kad se već odlučite malo opustiti, posežete za klasičnim pićem.

6. Mojito

Vi ste najgora noćna mora svih konobara. Napraviti savršen mojito nije nimalo lako ako niste na Kubi. Ključ je okusa u listu mente koji treba biti svjež, a u zadimljenim noćnim klubovima to je preambiciozno očekivati. Nikad ne idete kući nakon posla. Volite puno raditi, ali se i puno zabavljati. U dubini duše ste pomalo komplicirani, ali i uporni. Ovisnik ste o adrenalinu i stalno živite "na rubu". 

7. Piña colada

Volite provoditi vrijeme na otvorenom opuštajući se uz lagano točenje i degustiranje svog najdražeg pića. Ovaj koktel od kokosa pripada tropskoj plaži, a tako i vi. Nemoguće vas je ograničiti i zatvoriti u neki malen prostor. Vi ste hedonist u punom smislu te riječi i pravi ljetni tip. 

8. Mai Tai

Tulumi do jutra i besane noći vama su potpuno normalna stvar. Živite za zabavu i razuzdane partyje. Vjerojatno u svom ormaru imate tri šaljive havajske majice i jednu "ozbiljniju" havajsku majicu. Imate odličan smisao za humor i ljudi se vole družiti s vama. 

9. Bloody Mary

Vi ste jutarnji tip koji će umjesto klasičnog doručka radije odabrati neki prirodni sok. Niste skloni porocima jer pazite na zdravlje i ljepotu pa i kad pijete, ne zaboravljate svoje principe. Previše se trudite u svakoj situaciji postupiti ispravno, a moglo bi se reći i da ste ovisni o mišljenju okoline.

11. Koktel sa Somersbyjem

To je suvremeno piće koje će odabrati samo istinski pratitelji trendova. Nije vam "nešto", ali ga ipak pijete jer je "in". Vjerojatno imate 18 godina i još niste probali pravo pivo. Objeručke prihvaćate sve novitete i gotovo vas je nemoguće iznenaditi. S tehnologijom ste, naravno, na "ti" i nije vam problem "kampirati" tri dana ispred prodavaonice mobitela kako bi prvi imali najnoviji iPhone. 

Saznajte više o osvježavajućim ljetnim koktelima i njihovoj pripremi sa Somersbyem na službenoj Somersby stranici. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 180
VIDEO

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...
KRAJ KORIZME

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...

Veliki četvrtak, Veliki petak i Velika subota čine vazmeno trodnevlje koje započinje u četvrtak, na posljednji dan korizme. To je sjećanje na posljednju Isusovu večeru, na njegovu patnju...
Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala
VRLO SU OPTIMISTIČNE

Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala

Blizanke iz SAD-a su prihvatile svoj život takvim kakav je i redovito pronalaze razloge za smijeh. Završile su fakultet, putuju svijetom, voze se na mopedu, rado hodaju po prirodi...