Obavijesti

Lifestyle

Komentari 40

Žena (61) traži muškarce na Tinderu: Javljaju mi se 'klinci'

Kaže kako bi za nju idealan muškarac trebao biti zgodan, namirisan i uz njega bi se trebala osjećati dobro. Trebao bi je moći impresionirati, ugoditi joj i pokazati se dobrim čovjekom

VIDEO

Svakakvi muškarci mi se javljaju. Neki imaju 20 godina, ali premladi su za mene. Mislim da je to još tabu. Iako, volim izlaziti s mlađima od sebe jer se tako osjećam mladom, kaže nedavno umirovljena znanstvenica Mariane Merati (61) iz Melbournea u Australiji kojoj je internetska stranica za upoznavanje Tinder promijenila život.

- Ponovno se osjećam mladom iako sam u zlatnim godinama. Priznajem da sam bila dosta staromodna po tom pitanju i ovo mi je pravo otkriće, upoznavanje muškaraca na moderan način. Vrlo sam romantična - ispričala je, a prenosi Daily Mail.

- Želim nova prijateljstva. Rastavljena sam više od deset godina. Na internetu sam upoznala predivne egzotične muškarce iz različitih zemalja, religija, kultura. Kroz ta poznanstva proširujem svoje horizonte. Njihove priče me iznova omamljuju, oduševljavaju, educiraju i prosvjetljuju - dodala je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Happy summer day on Lowestoft beach. Sizzling 33 degrees!!

Objavljuje Mariane Jennifer MeratiPonedjeljak, 19. lipnja 2017.

Kaže kako bi za nju idealan muškarac trebao biti zgodan, namirisan i uz njega bi se trebala osjećati dobro. Trebao bi je moći impresionirati, ugoditi joj i pokazati se dobrim čovjekom. Trebao bi joj biti najbolji prijatelj.

Ispovijest mlade prostitutke: Znam što muškarci uistinu žele
Ispovijest mlade prostitutke: Znam što muškarci uistinu žele

- To me drži mladom, imati fantastične pustolovine i ostvariti nevjerojatne veze. To mi daje razloga da se brinem o sebi, budem u formi i osjećam se zdravo - rekla je Mariane.

Inače, neka istraživanja pokazuju da su žene starije od 45 godina najbrže rastuća skupina korisnika online stranica za upoznavanje. Više od polovice korisnica su starije od 55.

VIDI OVO! Ovo su najpopularnije boje kose ove jeseni. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Ma, sigurno ste među njima...: 7 najljepših znakova Zodijaka
IMAJU 'ONO NEŠTO'

Ma, sigurno ste među njima...: 7 najljepših znakova Zodijaka

Astrologija nudi izuzetne uvide u naše osobnosti i potencijale, uključujući aspekte poput fizičke ljepote i šarma. Među prekrasnim horoskopskim znakovima postoji nekoliko onih koji se ističu posebnom ljepotom

Dnevni horoskop za utorak 16. travnja: Bik se mora dokazati, Lavovi briljiraju u komunikaciji
KOME ĆE SVANUTI, A KOME SMRKNUTI

Dnevni horoskop za utorak 16. travnja: Bik se mora dokazati, Lavovi briljiraju u komunikaciji

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 16. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Radno vrijeme trgovina na dan izbora 17. 4. - većina je skraćeno
KAKO RADE TRGOVINE I ŠOPING CENTRI

Radno vrijeme trgovina na dan izbora 17. 4. - većina je skraćeno

Neke trgovine sutra neće raditi zbog parlamentarnih izbora. A ako ipak planirate ići u kupnju, dobro provjerite kada ćete ići jer većina prodavaonica ima skraćeno radno vrijeme