Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Žena će moliti da vodite ljubav s njom - pomoću ovih 6 trikova

Poznato je da muškarci trebaju manje vremena da bi bili spremni na seks, ali žene su drugačije... Ženama treba više vremena za zagrijavanje prije seksa, zato dečki ne žurite!

Želite li da vas moli da ju odvedete u krevet, usvojite neka pravila. Zapamtite, u seksu nije važna brzina već kvaliteta, odnosno količina strasti. Što je strasti više, užitak će biti veći. Žene jednostavno obožavaju nježne poljupce i dodire i s tim nikada nećete pogriješiti. 

Uz ovih šest trikova seks će biti bolji:

1. Usporite

Seks nije utrka, obaranje rekorda niti borba za medalju. Žene vole predigru i puno dodira. Polaku ju dirajte po trbuhu, rukama, nogama...

PREPOZNAJTE TE DANE Ženama treba više seksa par dana u mjesecu - evo koji su to

Polako ju ljubite svugdje, a u početku se posebno koncentrirajte na zatiljak - od toga žene polude. Dodire umetnite u komunikaciju čim se pruži prilika, dirajte ju po licu dok priča, po koljenu dok ispijate kavu...

Foto: Pixbay

2. Neka čeka

Krenite ju ljubiti po tijelu pa stanite i pustite da malo čeka, znači preuzmite kontrolu. Bude li željela da nastavite, ostavite ju da pričeka još malo. To ih uzbuđuje.

3. Nježno je ljubite

Što su poljupci nježniji, njezina strast je veća. Pokažite da ste pravi ljubavnik ne samo seks-mašina. Suzdržite se u početku od previše slinjenja, koncentrirajte se na rad usnama, ali i njihove mete - vrat i područje oko ušiju većini su erogene zone.

KAO IZ BAJKE Ljubavna priča kraljice Butana: Kako je upoznala svojeg princa

4. Grickajte ju 

Između nježnih poljubaca malo ju gricnite, posebno uške i donju usnu. Budite i dalje nježni, ali na momente malo konkretniji. VrpoljitI će se od zadovoljstva, prenosi Indiatimes. 

Foto: Dreamstime

5. Govorite da je želite

Šapućite joj koliko vam je lijepa i koliko ju želite. Neka osjeti topli povjetarac vašeg daha na uhu, mnoge žene od toga se naježe i "polude".

6. Budite nepredvidivi

Znači, nemojte prije seksa slagati hlače, majicu, uredno složiti čarape... To će ohladiti i najvatreniju ženu. Budite spontani, nepredvidivi. Bolje je da ne zna koji je vaš sljedeći korak jer je neizvjesnost, također, uzbudljiva. 

Komentari (177)
  • Ja kad skinem čarape i složim ih moja se uzbudi do daske!

    26. 11. 2018,   22:08
  • Sad kad sam ovo procitao jel dobijem certifikat kao dobar ljubavnik😜?

    26. 11. 2018,   21:56
  • A zašto bi tu uopće neko nekoga molio za vodit ljubav. Pa valjda to dođe spontano.

    26. 11. 2018,   21:48