Obavijesti

Lifestyle

Komentari 35

'Žena mi je priznala da je bila muškarac, skoro sam umro...'

'Žena mi je priznala da je bila muškarac, skoro sam umro...'
1

Moj svijet se srušio u sekundi. Bio sam užasnut. Rekao sam joj da se iseli. Bila je fantastična žena, uvijek dobra prema mojoj djeci, odlično je kuhala, čistila i peglala...

VIDEO

Teško je uopće i zamisliti kako se osjećao 64-godišnji Jan iz Belgije nakon što je saznao kako je njegova prekrasna supruga Monica rođena kao muškarac i to mu je tajila 19 godina. Upoznali su se 1993. godine kod njegove sestre gdje je radila kao dadilja. Predstavila se kao Monica i rekla kako je došla iz Indonezije. Bio je tad još u braku, a bivša žena mora da sad "umire od smijeha".

- Moj drugi brak bio je na klimavim nogama u vrijeme dok sam upoznao Monicu. Brzo smo se zaljubili jedno u drugo. Ona je bila vrlo lijepa i ženstvena, vrlo privlačna žena, nije imala nikakvih muških osobina - prisjetio se Jan i dodao kako ništa nije posumnjao ni tijekom seksa, iako je ona uvijek koristila lubrikant.

Prije nego su se vjenčali pitao ju je želi li djecu, a ona je rekla kako ju ta ideja ne privlači previše. Osjetio je olakšanje jer niti on ih nije želio pošto je već imao dvoje iz ranijih brakova. Cijelo vrijeme u braku ona je pila kontracepcijske pilule, ili je barem tako njemu govorila, i kupovala uloške.

- Bila je fantastična žena, uvijek dobra prema mojoj djeci, odlično je kuhala, čistila i peglala, i kako sam onda mogao znati da se rodila kao muškarac - nastavio je i objasnio kako je shvatio o čemu se radi. Monica je uvijek voljela noćne izlaske i  oskudnu odjeću, koja više otkriva nego pokriva.

"Bubu u uho" - da mu je supruga možda transseksualac - ubacio mu je rođak, a nakon toga Jan se povjerio svojem sinu koji mu je priznao kako je već ranije čuo glasine da je bila muškarac.

- Nisam više mogao izdržati i jednu večer sam je pitao za to i tek tad mi je napokon priznala kako je rođena kao dječak i da je bila na operaciji spola. Moj svijet se srušio u sekundi. Bio sam užasnut, skoro sam umro od šoka. Rekao sam joj da se iseli - priča Jan.

Dodao je kako je cijeli slučaj završio na sudu jer Monica nije željela svojevoljno otići. Sud je odlučio kako može ostati živjeti u istoj kući s njime, barem neko vrijeme, tako da se susreću svaki dan, ali ne razgovaraju, piše Diply.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...
KRAJ KORIZME

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...

Veliki četvrtak, Veliki petak i Velika subota čine vazmeno trodnevlje koje započinje u četvrtak, na posljednji dan korizme. To je sjećanje na posljednju Isusovu večeru, na njegovu patnju...
Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala
VRLO SU OPTIMISTIČNE

Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala

Blizanke iz SAD-a su prihvatile svoj život takvim kakav je i redovito pronalaze razloge za smijeh. Završile su fakultet, putuju svijetom, voze se na mopedu, rado hodaju po prirodi...