Obavijesti

Lifestyle

Komentari 112

Žena mu ostala trudna, a bio je na vazektomiji - šokirali su se

Prošao je to s njom već tri puta pa je odlučio u tajnosti saznati o čemu se radi - kupio je test. Nakon što je bio siguran da čekaju dijete, zapitao se kako je to moguće...

VIDEO

Tim Brummel iz SAD-a saznao je da mu je supruga Rachel trudna prije nego je to ona sama saznala. Uzeo je uzorak njezine mokraće iz zahoda i šokirao se - test na trudnoću je bio pozitivan iako je on bio na vazektomiji.

Naime, on i njegova supruga već imaju troje male djece pa su odlučili da će on podvezati sjemenovode kako u budućnosti više ne bi morali paziti na plodne dane i koristiti kontracepciju. Ali, osam mjeseci nakon zahvata ona je ostala trudna. Iako Rachel toga nije bila svjesna, Tim je posumnjao na trudnoću jer se njezino ponašanje promijenilo.

Često je bila umorna, povremeno je osjećala mučninu, počela je jesti više nego prije... Prošao je to s njom već tri puta pa je odlučio u tajnosti saznati o čemu se radi - kupio je test. Nakon što je bio siguran da čekaju dijete, zapitao se kako je to moguće.

Sjetio se da nikad nije otišao po nalaze nakon vazektomije. Posjetio je liječnika koji je obavio zahvat, a ovaj mu je"mrtav hladan" rekao da zahvat nije uspio te da su jednostavno zaboravili obavijestiti ga o tome.

Vratio se kući šokiran, ali i sretan u isto vrijeme - dobiti će još jedno dijete. Odlučio je šutjeti o tome i supruzi prirediti iznenađenje kada dođe kući. Sve je snimao kamerom. Na stolu ju je dočekao potitivan test i poruka:

"Za mamu moje bebe: Ako si se ikada zabrinula da će život biti dosadan, stavi taj strah na stranu jer si sada majka četvrtog djeteta."

Rachel je bila u totalnom šoku. Rasplakala se od sreće i zagrlila ga. Bilo je to lani, a odlučili su šutjeti o tome sve dok ne vide da će s trudnoćom sve biti u redu. Prije oko mjesec dana rodio im se je sin Merrit Andrew. Presretni su zbog toga.

Mommy and baby are doing great! Praise GOD for a smooth delivery and healthy baby!

Posted by Tim Brummel on 23. veljače 2017

Pogledajte u videu kako je izgledalo kada je Rachel saznala da nosi četvrto dijete:

A ovo je njihova proširena obitelj snimljena prije oko mjesec dana: 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 112
VIDEO

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru

Dnevni horoskop za petak 29. ožujka: Ovnovi će imati odličan dan, a Rakovi krenuti trenirati
ŠTO VAS DANAS OČEKUJE?

Dnevni horoskop za petak 29. ožujka: Ovnovi će imati odličan dan, a Rakovi krenuti trenirati

Pročitajte dnevni horoskop za petak 29. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala
VRLO SU OPTIMISTIČNE

Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala

Blizanke iz SAD-a su prihvatile svoj život takvim kakav je i redovito pronalaze razloge za smijeh. Završile su fakultet, putuju svijetom, voze se na mopedu, rado hodaju po prirodi...