Obavijesti

Lifestyle

Komentari 68

Žena se namazala 'sokovima' iz vagine da privuče muškarce

Žena se namazala 'sokovima' iz vagine da privuče muškarce

Spisateljica Rachel Khona je odlučila isprobati kako miris vagine zaista djeluje na grublji spol i hoće li ju muškarci salijetati ako bude mirisala po vaginalnim sokovima

VIDEO

Jedna je žena pokušala posebnim parfemom privući partnera i to tako posebnim da se njegova esencija nalazi - u njenim gaćicama. Na zapešće je utrljala miris vagine da privuče frajera. Nakon što je čula za to, spisateljica Rachel Khona je odlučila isprobati kako miris vagine zaista djeluje na grublji spol i hoće li ju muškarci salijetati ako bude mirisala po vaginalnim sokovima.

Dreamstime

Njena je iskustva prenio portal Health.com. Khona se inače smatra 'stručnjakinjom za seks i veze', a time i vagine, pa joj ovaj zadatak nije tako teško pao.

Teorija kojom su se vodile i spomenuta zavodnica i Khona je ta da vaginalni sokovi sadrže feromone, koji pak igraju bitnu ulogu u zavođenju. A da bi ispitala svoju teoriju, Khona je prvo nosila 'samo' vaginalne sokove, a onda je toj 'mirisnoj noti' dodala i par kapljica kupovnog, pravog parfema.

No ginekologica dr. Christine Greves iz zdravstvenog centra 'Orlando Health System' na Floridi kaže kako je 'nemoguće privući muškarca na taj način' jer, kako kaže, za feromone se zna da imaju ključnu ulogu kod seksualne privlačnosti, ali nikada nisu istraženi u vaginalnoj tekućini.

Fotolia

- Nikada nije istraženo djeluju li baš tako - komentirala je priču o 'parfemu' i dodala da ona to 'baš i ne bi preporučila'. Ispalo je da ne bi ni Khona koja je priznala da, osim par osmjeha i pridržavanja vrata, nije primijetila neku posebnu zainteresiranost muškog roda za miris koji se oko nje širio. 

- Da su muškarci 'popadali' po meni, mislila bih drugačije, ali ovako mislim da je najbolji način da djevojka privuče frajera da 'pije, pleše i bude vesela' - zaključila je.

HARRY NEUGODNIM KOMENTAROM POSVAĐAO MEGHAN I OBITELJ: 'Ne možemo vjerovati što je rekao, povrijeđeni smo'

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 68
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja
Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
KORISTITE LI GA?

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku