Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ženama treba više seksa par dana u mjesecu - evo koji su to

Izlaskom iz kuće počinje njihov nesvjesni lov na mužjaka. Hodat će sporije, jače će njihati bokovima, isprsit će se, pogled će im blistati i osjećat će se privlačnije i samopouzdanije

Tijekom ovulacije žene postaju pomalo divlje, zavodnički nastrojene, više se uređuju i vrlo su ljubomorne na konkurenciju. Da su kod njih nastupili plodni dani može se primijetiti i po hodu, gibanju bokovima, držanju, ponašanju... 

Gledajući ženski rod među životinjama, da se zaključiti kako puno razlike nema. Žene nagonski znaju, iako toga ponekad nisu svjesne, da je došlo vrijeme za razmnožavanje. To traje vrlo kratko, tek nekoliko dana pa je vremena malo. 

'EKONOMIJA ORGAZMA' Zaposlenicima daju slobodne dane za seks - da bi radili bolje

Valja izabrati pravog muškarca, jakog, dominantnog, zdravih gena. Zato će ih tada jako privlačiti vrlo muževni muškarci, dubljeg glasa, jače građe, pomalo dlakavi. Tijekom tih nekoliko dana, žene će se pojačano dotjerivati, više pripaziti na šminku, frizuru, pravi parfem. Radije će birati suknju ili haljinu nego hlače i imat će potrebu pokazivati više kože.

Foto: Dreamstime

Izlaskom iz kuće počinje njihov nesvjesni lov na mužjaka. Hodat će sporije, jače će njihati bokovima, isprsit će se, pogled će im blistati i osjećat će se privlačnije i samopouzdanije nego inače. Muškarca koji im se sviđa u tom će periodu pojačano čuvati od konkurencije, odnosno ostalih ženki spremnih za rasplod, kako bi rekli za životinjski svijet. Tada do izražaja dolazi ljubomora. 

Uz svojeg muškarca one će biti vrlo nježne, umiljate, pričat će sporije i djelovati više seksi. I to je mamac koji nesvjesno bacaju tijekom ovulacije. Dok plodni dani traju, treba im manje vremena da se odluče na seks, sklonije su kratkim avanturama i tad će lakše pokleknuti pred iskušenjem nego ostatak mjeseca.

ISPOVIJEST MLADE ŽENE Intimna je s čak 6 muškaraca i žena, u isto vrijeme - i uživa

Ako su u vezi s nježnim muškarcima krhke građe, rado će na ulici pogledati one muževne i jake. Plodni dani upravljaju i njihovim snovima pa tada češće sanjaju scene seksa.

U tih nekoliko dana tijelo žene ispušta miris koji je muškarcima posebno privlačan, a kao odgovor na to razina testosterona kod njih poraste. Jednako je i u svijetu životinja, mužjak po mirisu ženke zna da je vrijeme za parenje.

Prolaskom ovulacije sve se mijenja. Ponovno su sklonije nježnijim muškarcima, manje brinu za izgled, nemaju toliku želju za seksom... Uglavnom, vraćaju se u normalu.

Saznajte što sezona Strijelca donosi u ljubavnom životu Vašeg znaka zodijaka: Vrijeme je da se iscijele sve rane.

Komentari (154)
  • Tijekom ovulacije žene postaju pomalo divlje.......Ma moja Mare divlja stalno otkada sam je oženio i sad nakon toliko godina tek saznam da je problem ne he bica 😱😱😱.....Pa da sam to davno pročitao ne bi silazio s nje 😀😀😀

    20. 11. 2018,   21:09
  • A kad je ovulacija? 🤔

    20. 11. 2018,   22:06
  • Znači po ovome žene su životinje😂😂😂 sram vas bilo crveni na deset dana i dabogda vas B.A.B.E. proganjale

    20. 11. 2018,   21:40