Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Žene glume orgazam kako bi spasile svoju vezu

Žene glume orgazam kako bi spasile svoju vezu
1

Nedostatak komunikacije između partnera najčešće za posljedicu ima izostanak seksualnog užitka kod žena i glumljenje orgazma

VIDEO

Više od trećine žena redovito glumi orgazam, pokazuje istraživanje. Njih 90 posto tvrdi da partneri ne mogu prepoznati razliku između njihova pravog i glumljenog orgazma. Želja da se partner ne osjeća loše i da ga usreće najčešći je razlog zbog kojeg žene glume vrhunac.
Umor, stres i problemi u vezi također su kočnica zbog koje mnoge ne dožive orgazam. Lažni vrhunci odraz su neiskrene i nekvalitetne komunikacije između partnera, kao i društveno nametnutog shvaćanja da je za dobru vezu potreban savršen seks, upozoravaju psiholozi.

USMJERENOST NA ORGAZAM, A NE UŽITAK
Stav da je cilj seksualnog čina orgazam, a ne užitak završava bez njega. Stvorite opuštajući ugođaj i uživajte u partnerovim dodirima. Usredotočite se samo na svoje i partnerovo tijelo. Uživajte u svakom trenutku i orgazam će doći, a da niste ni pomislili na njega.

UPOZNAJTE I SLUŠAJTE VLASTITO TIJELO
Prvi korak k seksualnom užitku i orgazmu je da upoznate vlastito tijelo. Istražujte ga same ili s partnerom. Kad znate što vas uzbuđuje, ne sramite se šapnuti partneru gdje da vas dira i na koji način. Uživajte u svom tijelu bez obzira na celulit, strije i poneki kilogram viška.

PARTNEROV UŽITAK NIJE VAŽNIJI OD VAŠEG
Žene često ispred svojih potreba stavljaju partnerove potrebe, djecu i karijeru. Kad zapostavite svoje seksualne potrebe, seks ćete doživjeti kao obvezu prema partneru, a ne kao zajednički užitak. Isključite mozak i uživajte s partnerom u intimnim trenucima.

SEKS NE RJEŠAVA PROBLEME U VEZI
Svađe i poteškoće u komunikaciji odražavaju se i u krevetu. Da biste mogli istinski uživati u seksu s partnerom i doživjeti orgazam, sve nesuglasice u vezi rješavajte razgovorom. Potiskivanje negativnih osjećaja odrazit će se na potrebu za seksualnim užicima s partnerom.

INTIMNI TRENUCI VAŽNI KAO I SEKS
Zdravstveni problemi ili loše razdoblje u životu smanjuju seksualnu želju u žena. Objasnite partneru zbog čega ne želite seks. Isto tako, objasnite kako to ne znači da ne želite bliskost.

NE SEKSAJTE SE SAMO DA MU UDOVOLJITE
Unatoč umoru, većina žena pristaje na seks kako bi zadovoljila partnera. Rezultat tome je lažni orgazam, i to sve s ciljem da seks što prije završi, partner bude zadovoljan, a veza spašena.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Super trik kako ukloniti korov - jednostavan i prirodan recept
POMAŽE

Super trik kako ukloniti korov - jednostavan i prirodan recept

Ovaj trik pomaže kod korova koji izbija između pločica u dvorištu, ali i onog koji vam raste po vrtu. Kako se radi o prirodnom pripravku, postupak je potrebno ponoviti nekoliko puta

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 23. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
7 seksualnih grijeha: Ove stvari nemojte prakticirati ako želite imati dobar seksualni život
OTKRILI STRUČNJACI

7 seksualnih grijeha: Ove stvari nemojte prakticirati ako želite imati dobar seksualni život

Istraživanje je ukazalo na niz čimbenika koji rezultiraju seksualnim nezadovoljstvom, od nedostatka komunikacije te nedovoljnog znanja o seksualnom zdravlju i užitku