Obavijesti

Lifestyle

Komentari 279

Žene, otkrijte svoja tijela! Seks će vam tako biti još strastveniji

Žene, otkrijte svoja tijela! Seks će vam tako biti još strastveniji

Potičem žene da otkriju onaj dio tijela koji se njima najviše sviđa. Ako su to ramena, neka nose otvorene majice, ako su noge, kratke minice, kaže psihoterapeutkinja i stručnjakinja za veze Rapini

VIDEO

Bez obzira koliko ste uzbuđeni jer znate da vas očekuje seks, ponekad se teško skoncentrirati kad dođe vrijeme za to jer su vam misli negdje drugdje ili ste jednostavno umorni od cijelog dana na poslu, piše Men's Health portal. A to je pravo vrijeme da napravite nešto za sebe.

Znate što to znači, sve ono što inače radite za um i tijelo, od spavanja do detoksa ili meditacije. Što god vas opušta i čini bolje raspoloženima. A evo što iz Men's Healtha preporučuju da se pripremite za uzbudljivu noć.

U minici ćete brže napredovati, ali nemojte u njoj tražiti posao
U minici ćete brže napredovati, ali nemojte u njoj tražiti posao

1. Napravite si kupku

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Psihoterapeutkinja i stručnjakinja za veze  Mary Jo Rapini savjetuje da si pripremite kupku, čak i ako u njoj provedete samo 15 minuta, pomoći će vam da se riješite stresa i bolje pripremite tijelo. 

- Istraživanja su pokazala da je to kako se žena osjeća u vezi svog tijela usko povezano s njenim libidom - objasnila je Rapini i preporučila da kupki dodate mirišljavu sol ili ulje da uđete u seksi 'mindset'

- Zatvorite oči i zamislite kako stres nestaje a nakon kupke se obrišite mekanim ručnikom i namažite losionom za tijelo - preporučuje. 

2. Probudite osjetila

Upalite nekoliko svijeća u dnevnom boravku da se riješite anksioznosti nakon dugog radnog dana. Upalite glazbu koja je vama seksi i upotrijebite osjetilo mirisa - notama ambera, vanilije i zelenog čaja ćete pojačati osjećaj senzualnosti. Namirišite se ili upotrijebite aromatično ulje da cijeli stan dobije poznati miris, tako ćete se bolje pripremiti za večer, savjetuje Rapini.

3. Dirajte se

Ako masturbacija i nije dio vaše rutine kod brige za sebe, trebali biste ju uvesti jer će vas 'solo seks' navlažiti i podići vam raspoloženje. 

- Nekim ženama prije seksa treba vremena na samo, a istraživanje pokazuje da masturbacija kod žena podiže osjećaj senzualnosti, a tako i najbolje upoznaju sebe i svoje tijelo i shvate što u seksu vole - kaže Rapini.

Dreamstime

 

4. Odjenite se seksi

Seksepilno odijevanje nije samo za partnera, može i vama popraviti raspoloženje. 

- Zato potičem žene da otkrivaju onaj dio koji se njima najviše sviđa. Ako su to ramena, neka nose otvorene majice, ako su noge, kratke minice - objašnjava Rapini i savjetuje da nosite bilo što u čemu se dobro osjećate, čak i ako to znači da nosite omiljene traperice i majicu, ili da budete goli.

5. Vježbajte jogu

Ako i postoji nešto što joga ne može napraviti za vas, mi to nismo pronašli, pišu u Men's Healthu i savjetuju da prije velikog spoja napravite nekoliko serija vježbi 'psa koji gleda dolje'.

- Ta će vam vježba razgibati kukove, a krv koja dolazi u glavu će pomoći da se riješite misli koje vam stoje na putu - objašnjava Rapini i napominje da joga ima razne benefite: od toga što podiže svjesnost o tijelu, do toga što pokreti u njoj povećavaju senzibilnost, a tako i libido. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 279
VIDEO

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru