Obavijesti

Lifestyle

Komentari 55

Žene otkrile što lažu u vezama: Cijenu odjeće smanjim 20%...

Žene otkrile što lažu u vezama: Cijenu odjeće smanjim 20%...

Trošenje novca na odjeću može biti izvor napetosti u vezi, pogotovo ako jedan partner gleda na svaku kunu. Da bi to izbjegla, jedna žena je otkrila da partneru uvijek kaže 20 posto nižu cijenu

VIDEO

Bilo da se radi o miru u vezi ili želji da se nekoga poštedi povrijeđenih osjećaja, postoje slučajevi kad se ljudi u vezi odluče na malu laž.

I dok oba spola mogu biti ti koji ju kažu, žene su nedavno na australskom portalu Mamamiji priznale neke od tajni koje skrivaju od svojih partnera.

Najčešće se male laži vežu za to koliko je stvarno potrošeno na odjeću pa sve do priznanje jedne žene kako je izgubila komad skupog nakita. Žene se nisu suzdržavale...

Lina (25) otkrila je kako se nosila s izgubljenim skupim prstenom koji je dobila od svojeg dečka:

- Moj bivši kupio mi je Tiffanyjev prsten i izgubila sam ga, a onda sam kupila jeftin prsten koji je izgledao kao Tiffanyjev. Jako me grizla savijest, ali nosila sam ga.

Janette pak nije htjela povrijediti svog dečka kad joj je za jedan Božić poklonio naušnice koje joj se ne sviđaju.

- Odmah sam znala da ih nikad neću nositi, ali sam se ponašala kao da sam jako uzbuđena i rekla mu da su prekrasne - napisala je. 

Thinkstock

Trošenje previše novca na odjeću može biti izvor napetosti u vezi, pogotovo ako jedan partner gleda na svaku kunu. Da bi to izbjegla, jedna žena je otkrila da kad ju partner pita koliko je na nešto potrošila automatski oduzme 20 posto od prave cijene.

Žene partnerima često lažu i o tome što su jele, osobito ako se ta hrana smatra nezdravom.

Claire (39) podijelila je kako se pretvarala da je pojela ručak koji joj je partner spakirao za posao, a istina je da se ručak pokvario. I ne samo to, nego se ona nakon toga počastila sendvičem iz trgovine preko puta svojeg posla. 

Mali tečaj pozitivnosti: Naučite život gledati s vedrije strane
Mali tečaj pozitivnosti: Naučite život gledati s vedrije strane

Alia je otkrila da joj nije teško prikriti tragove o tome što je jela. Voli naručivati gotovu hranu, a najčešće uzme McDonalds za doma, pogotovo na dane kad je slobodna. Kad ju partner pita što je jela, kaže mu da je uglavnom jela ostatke iz zamrzivača.

Lola (35) je priznala da su se njezine male laži uglavnom vrtjele oko obitelji njezinog partnera. Napisala je da se prvih osam godina veze jako trudila svidjeti njegovoj obitelji i prijateljima i da se pravila kako se i oni njoj sviđaju. Ali vrijeme pretvaranje je gotovo i kaže da je danas zadovoljna s tim da ju smatraju ludom k****m.

NJIMA NIKAD NIŠTA NE PAŠE: Ovi horoskopski znakovi stalno stvaraju dramu, nisu baš ugodno društvo

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 55
VIDEO

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara
'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'