Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Žene otkrile zašto ih klasične poze teže dovode do vrhunca

Naizgled svima uobičajene položaje poput misionarske i jahačice, žene su ocijenile kao loše. Kako bi začinili igrice pod plahtama, u misionarskoj pozi ispod zdjelice postavite jastuk

Više od 1200 čitateljica magazina Women’s Health ocijenilo je pet najgorih položaja za seks. Doggy,  obrnuta kaubojka i poza 69 ocijenjene su kao najgore. Iako su se muškarci dugo oslanjali na poze poput misionarskih jer su lake i efikasne, ispostavilo se da žene ipak misle drugačije.

Beautiful passionate young couple having sex on the bed at home SAVJETI STRUČNJAKINJE Poze i trikovi ako vaš partner ima 'manjeg' i ako mu je velik

1. Doggy style

Žene tvrde kako su previše bolne. Razlog je u tome što je penetracija preduboka, pa je više štetna nego korisna. Navele su kako ovaj položaj ne pruža dovoljno intimnosti. Kako bi spriječili  bolan seks u ovoj pozi, održavajte penetraciju kratkom i plitkom, a ne dubokom u brzom. Pojačajte intimnost. Rukama prolazite kroz kosu partnerice. Možete je i dodirivati po leđima ili nagnuti se naprijed kako bi joj ljubili po vratu. Ne zaboravite na stimulaciju klitorisa. To što ste usredotočeni na stražnju stranu, ne znači da biste trebali zanemariti njezine najosjetljivije točke. 

Foto: Dreamstime

2. Poza jahačice 

Ova poza ocijenjena je kao loše zbog nesigurnosti. Često se brinu o tome kako njihovo tijelo izgleda iz perspektive partnera koji leži. 

Foto: Shutterstock

3. Obrnuta kaubojka

U ovoj pozi teško je raditi bokovima upravo zbog obrnutog položaja. Ova poza mnogima zvuči seksi i avanturistički, ali stvarnost je ipak drugačija. Kada pokušate ući u nju, može doći do poteškoća zbog zakrivljenosti penisa koji se ne podudara s kutom vagine. Svaki put kada se penis savije prenisko, to za vas i partnericu može biti bolno i neugodno. 

Foto: Dreamstime

Romantic scene of the kissing couple ISPROBAJTE IH Ove poze poboljšavaju ženski orgazam i mušku izdržljivost

4. Misionarska poza 

U ovoj pozi žene teže dolaze do vrhunca jer penis slabije stimulira pravo mjesto, pogotovo ako muškarac nije obdaren. Kako bi je poboljšali, ispod zdjelice partnerice postavite manji jastuk. Tako će kukovi biti podignuti i penetracija će biti dublja. 

Bedroom scene of the kissing couple | Autor: 123rf Foto: 123rf

5. Poza 69 

Žene su zaključile kako se u ovoj pozi teško mogu usredotočiti na vlastiti užitak jer istovremeno pokušavaju zadovoljiti partnera. Za zadovoljstvo i postizanje orgazma važno je i stanje uma. Tako je lakše doživjeti orgazam ako su potpuno fokusirane samo na njega, piše Women’s Health.

Dreamstime | Autor: Dreamstime Foto: Dreamstime

ŠOKANTAN RAZLOG: Evo zašto Meghan Markle uvijek ima istu pozu u javnosti

Komentari (35)
  • poza broj 10 🙋

    26. 8. 2019,   21:42
  • U moru je in.

    26. 8. 2019,   21:52
  • Kako koja,neku moraš "pilit" do iznemoglosti,nije da se bunim,tu je isto puno ćari a druga pak treba par uboda il majstorski liz i več se trese i grebe to od miline a susjedi zovu hitnu i policiju dok ova viče a zapravo joj vatrogasac šmrkom požar gasi. :)

    26. 8. 2019,   20:35