Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Žene postaju sve zahtjevnije u seksu i ne žele ga se odricati

None Foto: Allmoviephoto.com

Trećina žena ponekad se koriste seksom kako bi "isposlovale" da partneri obave kućanske poslove, a tri četvrine njih želi češće voditi ljubav, otkrilo je istraživanje

Moj seksualni život zaslužuje ocjenu osam od mogućih deset, a oko osam posto žena dalo bi mu čistu desetku, pokazalo je britansko istraživanje na 3500 žena. Oko 10 posto njih smatra da su u seksu na korak do savršenog zadovoljstva i ocjenjuju ga s devet od deset.

One bi češće...

Od svih anketiranih, njih tri četvrtine su izjavile da bi voljele imati češće spolne odnose, no statistike pokazuju da prosječan par vodi ljubav tek jednom na tjedan. Oko jedan i pol posto parova seksa se svaki dan, a trećina žena priznalo je da ponekad koriste seks kao sredstvo pregovaranja, kako bi natjerale partnera na kućanske poslove.

No većina ipak ne vide seks kao obavezu i za 61 posto njih tvrde da im je motiv za njega isključivo užitak.

Nakon što dođu djeca

Od pet parova njih tri smatraju kako im se seksualni život pogoršao otkako su postali roditelji, a tek 21 posto smatraju da im se s novim ulogama seks poboljšao.

Jedna od deset žena smatra da bi mogle začiniti seks i unijeti strasti u odnos ako bi imale ljepšu spavaću sobu koja bi ih na to poticala, poput nečega u boudoir stilu. Trećina njih vjeruje da bi češće vodile ljubav ako bi imale make-over izgleda, a u osam posto slučajeva žene bi voljele bi da im je partner maštovitiji u krevetu.

Žene žele pet puta tjedno, ali ipak imaju svoje uvjete. Što sve žene žele u krevetu pročitajte na Budi.in

Komentari (21)
  • ako vam ženu navečer boli glava i neda vam, onda je velika vjerojatnost da ju je netko taj dan već isprašio.

    16. 2. 2011,   13:53
  • i ja često uredim kuču kad je žena na poslu,pa je svejedno navečer boli glava.

    16. 2. 2011,   11:03
  • Ma koji vam je svima,di ste našli te vaše(boli me glava ) ženice?Pa sex je jedina stvar koja je i besplatna i ugodna i .......pa ko bi pametan bježao od toga,a i brže prođe glava,zub,noga......

    16. 2. 2011,   12:38