Obavijesti

Lifestyle

Komentari 53

Žene presudile: Komadi odjeće u kojima su frajeri najzgodniji

Žene presudile: Komadi odjeće u kojima su frajeri najzgodniji

Tipovi u seksi zimskim kaputima uvijek prolaze, pogotovo ako su i strukirani, odmah se poželim 'hvatati, poručila je jedna djevojka dečkima kako da si biraju odjevne komade

VIDEO

Ako ste ponekad nesigurni oko toga što biste trebali odjenuti za posao, niste jedini. Mnogi muškarci se muče s pronalaskom najboljeg modnog stila i odabirom odjevnih predmeta koji na njima dobro izgledaju.

No grupa od nekoliko stotina žena (i pokojeg muškarca) koja je ovaj tjedan na blogu portala Reddit raspravljala o tome što najbolje izgleda na muškarcima je mnogima napravila uslugu i im olakšala izbor. Pa evo što su žene rekle na temu 'Kakva odjeća na muškarcu izgleda najviše seksi?'.

Izgubila je 50 kg: 'Imam troje djece i više me nije sram strija'
Izgubila je 50 kg: 'Imam troje djece i više me nije sram strija'

Treba odgovarati vašem tijelu

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Mislim da je važnije da dobro pristaje uz tijelo, nego je li u trendu ili ne. Muškarac može nositi dobro skrojeno odijelo ili klasičnu košulju s podignutim rukavima, važno da je 'uz a ne da visi okolo' - napisala je djevojka s nadimkom srhizbth731, a većina se s njom složila.

- Odjeća koja pristaje uz tijelo ne može na muškarcu izgledati loše. Ipak, iz nekog se razloga toliko tipova opire toj jednostavnoj ideji- napisala je djevojka koja je muškarcima poručila i da je 'njihov izbor ako žele biti pokopani u kratkim kariranim hlačicama i majici s printom'.

Ne puštajte hlače da padaju

- I najvažnije, nosite remen. Ako se odlučite za crni, uskladite gas crnim cipelama - a isto pravilo vrijedi i za smeđi - kaže djevojka s nadimkom steingrrrl. Dodaje i  da biste svakako trebali nositi remen, osim ako nosite kratke hlačice.

Dobra kravata uvijek prolazi

- Volim vidjeti tipa s klasičnom crnom kravatom, kod mene to uvijek prolazi - rekla je ciabella88. 

Nađite nešto za zimu, ali da nije stara debela krznena jakna

- Tipovi u seksi zimskim kaputima, pogotovo ako su strukirani, odmah se poželim 'hvatati' - poručila je jedna cura dečkima što od odjeće da biraju. 

Nosite veste

- Strukirana vesta sa ili bez gumbi, ako ih ima nosite ju s gornjim gumbom otkopčanim -kaže Yespotatoes .

Cipele i accessories su bitni koliko i odjeća

- Chino hlače koje pristaju uz tijelo i lijepa košulja ugurana u njih, s rukavima podvrnutim do ispod lakta (da se vidi dobar sat) i kožne Chukka čizme, to je kombinacija zbog koje mi koljena klecaju - kaže blacchic.

Obavezno zavrnite rukave

- Jednom mi je supruga ispričala da sam joj najviše seksi bio kad sam jednom prilikom popravljao svjetlo u kupatilu. Nosio sam traperice, bijelu majicu i poviše nje flanelsku košulju s podvrnutim rukavima. Kasnije mi je priznala da su takvi rukavi ženama seksi jer ostavljaju dojam kao da 'mislimo ozbiljno' - napisao je Spider - Ian.

Nosite tamne jakne

Crna ili siva jakna nikad ne mogu biti pogrešan izbor. Ispod nje nosite neku jednostavnu majicu i izgledat ćete dobro s minimalno uloženog truda. I obavezno uz hlače koje dobro pristaju - poručila je ayyypokka koja savjetuje i da ne kupite ni 'prefinu' jaknu.

Uvijek imajte barem jedno odijelo

- Dobro odijelo je poput lijepog donjeg rublja za žene- uložite u barem jedno takvo - kaže operarose.

Zaboravite na tenisice za sat tjelesnog

- Ne znam je li netko već ovo rekao ali - nosite pristojnu i barem donekle održavanu obuću. Viđam mlađe dečke koji su odlično odjeveni a dolje nose nešto što izgledaju kao stare tenisice za tjelesni. Dobre tenisice će upotpuniti svaki bolji look, ali razlikujte ih od onih za trening - poručuje ravekitt. 

SEKS HOROSKOP: Lavove čeka jako uzbudljiv vikend, a Bikovi se nažalost neće usrećiti...

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 53
VIDEO

Dnevni horoskop za petak 29. ožujka: Ovnovi će imati odličan dan, a Rakovi krenuti trenirati
ŠTO VAS DANAS OČEKUJE?

Dnevni horoskop za petak 29. ožujka: Ovnovi će imati odličan dan, a Rakovi krenuti trenirati

Pročitajte dnevni horoskop za petak 29. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala
VRLO SU OPTIMISTIČNE

Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala

Blizanke iz SAD-a su prihvatile svoj život takvim kakav je i redovito pronalaze razloge za smijeh. Završile su fakultet, putuju svijetom, voze se na mopedu, rado hodaju po prirodi...
Danas je Veliki petak: Vjernici moraju poštovati post i nemrs
Hrvatski običaji

Danas je Veliki petak: Vjernici moraju poštovati post i nemrs

Veliki petak se u tradiciji različitih krajeva obilježava na različite načine, no svima je zajednička činjenica da je ovo jedini dan u godini kad nema svete mise