Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Žene se zaljubljuju u lijep osmijeh i široka ramena

None Foto: 24sata

Ženama je neodoljivo gledanje u ravno u oči i samopouzdan stav, a oni najviše uživaju u pristupačnom izgledu djevojke iz susjedstva

Što žena ima više centimetara ili je na višoj poziciji, to je manje privlačna muškarcu, pokazali su rezultati pennsylvanijske studije, a suprotno vrijedi za žene koje bi, da mogu, birale visoke i uspješne. Istraživanje provedeno na 4000 odraslih ispitanika još je detaljnije objasnilo zakone privlačnosti.  Zavodnički osmijeh, kontakt očima i snažne ruke razoružat će većinu žena, a muškarac će pasti na skladne obline i dobar dekolte. No neodoljiv muškarac mora imati i nešto u glavi, biti pažljiv te ne smije škrtariti. U krevetu je strastven, a tijelo mu je mišićavo i skladno, a poželjno je i da zna s djecom.
- U studiji se nismo bavili karakteristikama koje su privlačne, nego onima koje su neodoljive muškarcima i ženama - napomenuo je voditelj istraživanja i objasnio kako je ključna formula mješavina fizičkih, ali i psihičkih te emocionalnih faktora.
Osim osnovnih karakteristika, žene su pod neodoljivo navele i da muškarac primamljivo izgleda u odijelu, ima široka ramena, da je vrckav te da mu dobro stoji dvodnevna brada. Muškarci su uz fizičke atribute izdvojili milozvučno hihotanje i ugodan miris, ali i da se mogu na njih osloniti.

>>Muškarci vole plavuše jer ih podsvjesno podsjećaju na mladost i zdravlje, prema evolucijskoj psihologiji. S godinama kosa tamni i postaje sve tanja, objasnili su psiholozi A. Miller i S. Kanazawa. 

>>Niže žene s duljim  nogama i bujnim grudima poput Scarlett Johansson i M. Monroe najprivlačnije su muškarcima, pokazala je studija W. Browna sa Sveučilišta Brunel.

>>N. Sarkozy i C. Bruni te Bernie i Slavica Ecclestone primjer su da žene ne moraju biti niže. Psiholozi objašnjavaju da niski muškarci nadjačaju visoke jezikom, odnosno govorničkim vještinama


Komentari (6)
  • Skoro sam se zaljubio u samoga sebe čitajući ovaj članak! Sve imam.

    10. 2. 2010,   08:53
  • ja sam vec odavno opsjednut samim sobom,zato mi ne treba niko,a i nemam nikoga,zauzet sam samim sobom,zalim cure :p

    10. 2. 2010,   14:33
  • aha....široka ramena svakako...

    10. 2. 2010,   18:49