Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ženu napali jer je rekla posinku da je u redu da ju zove mama

Nakon što je posinku rekla da ju smije zvati mama, bivša supruga njezinog muža je to zabranila. Žena se sad pita je li ispravno reagirala te treba li ignorirati njezin zahtjev. Nije dobila odgovore koje je tražila...

Ženu je napala suprugova bivša žena nakon što je rekla posinku da je u redu zvati je 'mama'.

Žena, za koju se vjeruje da je iz Velike Britanije, je na portalu Mumsnet zatražila savjet nakon što ju je njezin 11-godišnji posinak pitao smije li ju zvati mama. Njezinu priču je prenio i britanski Daily Mail.

PRVO JE ČULA - 'VOLIM TE' Dirljivi trenutak kad je gluha curica (1) prvi put čula mamu

Kaže da se odmah složila, ali je bila razočarana kada je njezin suprug primio poruku od bivše supruge u kojoj mu je napisala da očekuje da njegovu novu ženu njezin sin zove imenom. 

Foto: Dreamstime

Nakon što je napisala da namjerava ignorirati poruku, nekoliko korisnika Mumsneta je to kritiziralo, a jedan od njih joj je čak napisao  da je 'okrutna' i 'grozna' samo zbog toga što joj je ignoriranje zahtjeva majke dječaka uopće palo na pamet. 

OČISTIO IH JE BRZO I LAKO 'Muž je smislio odličan trik za brzo čišćenje fuga u kupaonici'

- Moj muž i njegova bivša se uglavnom dobro slažu, nisu veliki prijatelji, ali nema ni drama. Ona se prije dvije godine preudala i stvari su u redu. Njihov jedanaestogodišnji sin je prošli vikend došao k nama i uplašeno me pitao smije li me zvati mama, kao i svoju pravu mamu - objasnila je. 

- Uopće nisam razmišljala o tome, odgovorila sam mu da može, ali onda je njegova mama poslala poruku mojem mužu i napisala mu da je objasnila djeci da me zovu mojim imenom i zamolila ga da im to i mi kažemo - napisala je. 

POLUGOLA NA INSTAGRAMU Bujna ljepotica: Vizažistica po objavi zarađuje do 8000 kuna

- Zar sam nerazumna u želji da ju ignoriram ili je bolje da porazgovaramo sa njihovim sinom i kćeri? Stvarno ne želim izazivati probleme koji bi na kraju imali najviše utjecaja na djecu, a pogotovo ne želim da se ovo pretvori u svađu i da se oni nađu usred svega - napisala je tražeći savjet što da napravi. 

Mnogi korisnici Mumsneta su ju kritizirali zbog toga što je napisala.

- Kako je strašno da ti je palo na pamet da te tuđa djeca zovu mamom. To nije u redu. Smatram da je grozno uopće o tome razmišljati - napisao je jedan komentator.

themoviedb.org | Autor: themoviedb.org Foto: themoviedb.org

- Niste njihova majka, niste ih posvojili. Imaju mamu. Nemojte biti tako zlobni - dodao je isti komentator.

- Ti nisi njihova mama. Ona će uvijek biti njihova mama. Ti ćeš biti njihova pomajka sve dok si u braku s njihovim tatom. Nema šanse da te zovu mama - napisao je treći komentator.

OBJAVILA STVARNE FOTOGRAFIJE 'Ne dugujete svijetu grudi koje savršeno stoje, ni ravan trbuh'
 
- Kako bi se ti osjećala kad bi tvoj sin zvao neku drugu ženu mama? To kod mene ne bi prošlo - komentirao je jedan član. 

Što vi mislite o potezu ove majke i kako bi vi reagirali, recite nam u komentarima.

NAJBOLJI HOROSKOPSKI PAROVI: Ovi znakovi si savršeno pašu u vezi

Komentari (48)
  • Djecak je sam pitao, znaci da to zeli i da mu je to ok. Zasto su onda njih dvije bitne??? Neka se njegova mama zapita zasto on drugu zenu zeli zvati mama???!!! Ona je problem a ne druga zena.

    28. 6. 2019,   09:36
  • ma treba ju zvat tatina natakusa....to je dijete.Ako je pitao,a maćeha dozvolila,to je sasvim ok.Nema prava mater sta branit nit klincima nit toj zeni koja se ocito ponasa poput majke i prihvatili su jedni druge kao obitelj.Prava mater uma problema u tikvi,a otac nek uzgoji yaya i suprotstavi se bivsoj.Njegova kuca,njegova pravila,a bivsa nek kroji svojima doma.

    28. 6. 2019,   10:12
  • Ja i punicu ponekad zovem mama. To mama ima drugo znacenje od prozivke prave mame. Jedna je mama i tocka.

    28. 6. 2019,   10:08