Obavijesti

Lifestyle

Komentari 10

'Tražim nekog da me fotka za Instagram, plaćam 370.000 kn'

'Tražim nekog da me fotka za Instagram, plaćam 370.000 kn'
2

Fotograf bi trebao biti fleksibilan i imati svoju opremu, a troškovi smještaja i putovanja diljem svijeta plaćat će mladi Matthew Lepre koji mjesečno zarađuje 120 tisuća dolara...

VIDEO

Australski milijunaš nudi sretniku priliku da bude njegov osobni fotograf - puno radno vrijeme, za što će mu platiti 55.000 dolara (oko 370.000 kuna) na godinu. 

Matthew Lepre, osnivač Ecom Warrior Academy, cijelu godinu će putovati po Europi i Sjedinjenim Američkim Državama. 

- Samo u protekloj godini uspio sam proširiti posao tijekom putovanja u Ujedinjene Arapske Emirate, Indoneziju, SAD, Novi Zeland, Italiju, Francusku, Španjolsku, Švicarsku i Tajland, a sada ću se moći osloniti na mog najboljeg prijatelja koji će uvijek biti pored mene da me slika - kazao je Lepre.

Zaposlenik će trebati imati važeću putovnicu, biti u mogućnosti putovati i imati oko za -  savršenu sliku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pokretanje videa...

Milijunaš zapošljava 00:50

- Moj život u Sydneyju postao je prilično užurban. Prije samo nekoliko tjedana, jedna od vodećih televizijskih postaja u Milanu zamolila me da dođem na intervju, pa sam morao sve pustiti, i uskočiti u avion te otputovati na drugu stranu svijeta. Odabrana osoba trebala bi zato biti fleksibilna i sposobna da mi se pridruži u tom mom ludom rasporedu koji bi me mogao odvesti bilo gdje, bilo kad - kaže mladi milijunaš koji će pokriti sve troškove letova i smještaja.

Od fotografa očekuje da ima svoju profesionalnu opremu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Matthew Lepre (@matthewlepre)

Ove godine, Lepre je sličnim pozivom objavio potragu za osobnog asistenta odnosno asistenticu koju će plaćati 52.000 američkih dolara, što je osnovna cifra, uz naravno, sva luksuzna putovanja.

Poduzetnik, koji zarađuje 120.000 dolara mjesečno (800.000 kn) i vlasnik je četiri uspješne internetske trgovine, pregledao je više od 70.000 prijava nakon što je zaposlio bivšu studenticu mode Tyannu De Assis. U 75 posto slučaja, prijavile su se žene. 

- Ovo je ludo. Još sam u šoku i pitam se kako je uopće prošao moj životopis - rekla je De Assis u listopadu. No uz životopis je poslala i propratno pismo koje je naslovila "Najzabavnija osobna asistentica koju ćete ikada imati". Veliki dio radnog vijeka provela je radeći u odnosima s javnošću i kao voditeljica, pa je navikla na stalne sastanke i razgovore s klijentima na svim kontinentima. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Matthew Lepre (@matthewlepre)

- Tyanna ima iskustva u radu s generalnim direktorima i direktorima te dobro poznaje društvene medije. Ona je perfekcionist i savršena je za ovu ulogu te je detaljna u svim zadacima - rekao je tada Lepre. 

Lako do uspjeha - pravilo pet sati koje slijede Gates i Musk
Lako do uspjeha - pravilo pet sati koje slijede Gates i Musk

Milijunašem je postao nakon što je s 23 godine odustao od studija, započevši svoj biznis. Moto mu je da se samo s puno rada može nešto postići. Unatoč bogatstvu, nikada neće zaboraviti odakle potječe. Odgojila ga je samohrana majka u predgrađu Sydneya, a često su dobivali obroke koje je dijelila crkva.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Matthew Lepre (@matthewlepre)

- Život uvijek vraća onima manje sretnim i uvijek sam zahvalan onima koji su podržavali moju mamu i mene u mračnim danima, kad su vremena bila financijski teška - kazao je. 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

21:06

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'
'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'
ŠOKANTNO OTKRIĆE

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'

Prema riječima muža, njezina mama ga je 'zavela' kad su imali 18 godina i živjeli u njihovoj kući. Od tada su imali nezaštićene spolne odnose barem jednom mjesečno