Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Zima dolazi: Usne nahranite uz balzam s medom ili ricinusom

Zima dolazi: Usne nahranite uz balzam s medom ili ricinusom

Nijanse ruževa dolaze i prolaze, ali zato su balzami vječni. Svi znamo kako zna biti neugodno kad suhe usne na niskim temperaturama oslabe, pa često ispucaju i imaju ranice

VIDEO

Zato su tu prirodni sastojci inovativnih, ljekovitih balzama: pantenol, glicerin, ulje sjemenki noćurka, lanolin, med, ricinusovo ulje, pčelinji vosak, karite maslac, propolis, čajevac i drugi naturalni aduti njeguju, ali i čine kožu usana snažnijom.

Upravo je to područje, uz ono oko očiju, najosjetljivije na licu te brzo reagira na promjene izvana i iznutra. Budući da su usne konstantno izložene hladnoći, balzam je jednostavno i praktično rješenje za sve svakodnevne izazove. Popularni su oni u sticku, ali i u maloj teglici.

Najčešće ove formule nemaju dodatne mirise, nego se osjete tek one prirodne esencije, primjerice fini med. Za balzam je važno da se previše ne stvrdne (ionako je već dosta čvrst), zato ga je dobro zimi ne ostavljati u automobilu, na balkonu i drugim jako hladnim mjestima.

Ako vam se čini da su usne već jako isušene, možete probati večernji ritual: napravite lagani piling te nakon toga stavite na njih sloj dobrog balzama ili glicerinske masti. Usne će ujutro biti vidno mekanije i udobnije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ne zaboravite ih nakon toga njegovati - prije svakog izlaska na hladan zrak. Uskoro počinje sezona zimskih radosti (dok se neki možda spremaju u toplije krajeve) pa svakako nabavite balzam sa zaštitnim faktorom kako bi nježna koža usana ostala meka i ugodna.

Rosal Lip Balm Macarons: Nema parabena te sadrži prirodne voskove i ulja za iznimnu njegu usana, shea maslac koji dubinski hrani suhu kožu te je štiti od ponovnog isušivanja i ulje koštica marelice koje je bogato vitaminima A i E, linolinom i ostalim esencijalnim kiselinama. 

 

Melem: Sprečava prekomjerno sušenje usana i stvara zaštitni sloj sličan prirodnom sloju zdrave kože te održava usne mekim i elastičnim.

Labellino: Shea maslac hidratizira, a neodoljivi okusi maline i crvene jabuke te osvježavajuće mente pružaju usnama mekoću i svilenkasti sjaj.

Eucerin Lip Repair: Visoko djelotvorni balzam za usne. Pogodan za izrazito suhe, ispucale usne i crveno područje oko usana, neurodermitis, ekceme, peludne hunjavice i alergije. 

La roche-posay cicaplast: Balzam za obnovu epidermisa ispucanih, oštećenih i nadraženih usana. Sadrži 5 posto pantenola za umirenje i obnovu te MP-lipide za hidrataciju kože. 

 

Loccitane: Formula certificirano ekološkog ultrabogatog balzama za usnice obogaćena s 10 posto karite maslaca pomaže hidratizirati, obnoviti te zaštititi suhe i ispucale usnice.

Eucerin Lip Active: S dekspantenolom i vitaminom E umiruje, hidratizira i štiti usne.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara
'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'