Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Život sam posvetila svojoj djeci no jako se brinem za svoju kćer

None Foto: Dreamstime

Nakon više propalih veza, sada ima muškarca, no nesigurna je. Hoću li doživjeti njenu udaju, hoću li vidjeti njezinu obitelj, doživjeti da je sretna i sređena?

Dragi Mevludine, 

jako sam zabrinuta za svoju kćer. Moj život je bio sve, samo ne dobar i lak, ali sam nalazila snagu u ljubavi i brizi za svoju djecu. Sada su oni odrasli ljudi, sin ima svoju obitelj, ja sam u mirovini. Brine me budućnost moje kćeri. Nakon više propalih veza sada je u vezi, no boji se da ona neće imati budućnost i perspektivu kakvu ona želi. Brine me i njezina fnancijska budućnost. Hoću li doživjeti njenu udaju, hoću li vidjeti njezinu obitelj, doživjeti da je sretna i sređena? Hvala vam na odgovorima i savjetima. 

šifra: lijepa starost

Odgovor:

Vaša kći je dosta tašta, ponekad se čini da joj nitko i ništa ne odgovara. Uvijek je nezadovoljna, zaljubljive je prirode i nažalost njoj se ljubav nikada ne uzvraća jer nailazi na pogrešne muškarce. Treba se malo smiriti i razmisliti što zapravo želi od života i kako do toga doći. Vidim da će u idućoj godini imati više samopouzdanja (koje joj nedostaje) i da će joj krenuti nabolje.

Bit će ozbiljnija i staloženija za obostranu ljubav nje i njenog dragog te za zajednički život. Ona ima gastritis koji je nastao zbog živciranja, ali i povremene glavobolje od spondiloze i niskog tlaka. Uz savjete liječnika i lijekove vidim da će biti dobro i da će se osjećati zdravo. Za četiri godine vidim vam svima stablilizaciju i napredak na svim poljima i u cijeloj obitelji. Sretno i javite se.

Pišite Mevludinu: Pitanja s fotografijom šaljite na Oreškovićeva 3d, 10 000 Zagreb, Život za Mevludina. Mevludina možete i nazvati na 00387/6126-1876. Odgovore čitajte i u Astralu.

PISMO MEVLUDINU 'Prodala bih svoju kuću, no moj je dečko skroz nezainteresiran'

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Komentari (1)
  • nemaš se šta brinuti to ona mora riješiti sama ,ne moze sve u zivotu da bude med i mlijeko .zdravlje najvaznije

    11. 11. 2019,   19:26