Obavijesti

Lifestyle

Komentari 66

Život zvijezde: Wahlberg ustaje u 2:30, na spavanje ide u 19:30

Holivudski život nije baš glamurozan kako se čini. Mark Wahlberg je objavio svoj dnevni raspored po kojem je jasno da se za dobar izgled i fizičku spremnost potrebnu za filmske uloge, treba dosta i namučiti

VIDEO

Obožavatelj je na Instagramu pitao Marka Wahlberga koliko često vježba, na što mu je 47-godišnja holivudska zvijezda poslala fotografiju svojeg dnevnog rasporeda, koji počinje, ni manje ni više, nego u 2:30 sati ujutro, piše Daily Mail.

Na dnevnom rasporedu bivšeg glazbenika, sadašnje filmske zvijezde, nalaze se dva termina za vježbanje, dva termina za tuširanje, golf, vrijeme obroka i vrijeme za njegovu obitelj. 

Za razliku od većine ljudi, Wahlbergov dan započinje tijekom noći, točnije u 2:30 ujutro kad mu je u rasporedu dopušteno 15 minuta za razbuđivanje nakon čega slijedi jutarnja molitva za koju ima 30 minuta.

U ovom videu osobni trener Mark Wahlberga objašnjava njegovu dnevnu rutinu vježbanja. Pogledajte:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U 03:15 je vrijeme za doručak, koji traje do 3:40, kad započinje s prvom dnevnom tjelovježbom u trajanju od sat i 35 minuta. U 5:30 vrijeme je za obrok, nakon kojeg slijedi tuširanje u 6:00.

U 7:30 je vrijeme za golf koji igra 30 minuta i ponovo jede u 8.00 sati.

U 9:30 u Markovom rasporedu je vrijeme za opuštanje u krio komori u kojoj se temperatura spušta na -110 do -160 Celzijevih stupnjeva. U nedavnom intervjuu kod Ellen DeGeneres je komentirao sve prednosti koje dobiva tim tretmanom. 

- Fantastična je (kriokomora) za oporavak tijela, ona izvlači sve upale iz tijela i pomaže vam spavati - izjavio je Mark.

U 10:30, kad većina ljudi u Hollywoodu tek ustaje, Mark ponovo jede te mu je od 11:00 do 13:00 sati vrijeme za primanje poslovnih poziva, obitelj i sastanke.

U 13.00 je vrijeme za ručak, koje ponovo prati sat vremena za obitelj i poslovne pozive. To traje od 14:00 do 15:00 sati, kad Mark skuplja djecu iz škole, svih četvero - Ellu (15), Michaela (12), Brendana (9) i Grace (8).

Nakon što se svi vrate kući, Marku je vrijeme za sljedeći obrok u 15:30, nakon kojeg se pola sata odmara te se u 16:00 sati opet vraća u teretanu i vježba do 17:00 kad se tušira. 

Calvin Klein

Večera, i vrijeme rezervirano u rasporedu za obitelj, počinje u 17.30 te traje do 19:30 kad Mark završava svoje dnevne obveze i ide na spavanje. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 66
VIDEO

Ma, sigurno ste među njima...: 7 najljepših znakova Zodijaka
IMAJU 'ONO NEŠTO'

Ma, sigurno ste među njima...: 7 najljepših znakova Zodijaka

Astrologija nudi izuzetne uvide u naše osobnosti i potencijale, uključujući aspekte poput fizičke ljepote i šarma. Među prekrasnim horoskopskim znakovima postoji nekoliko onih koji se ističu posebnom ljepotom

Radno vrijeme trgovina na dan izbora 17. 4. - većina je skraćeno
KAKO RADE TRGOVINE I ŠOPING CENTRI

Radno vrijeme trgovina na dan izbora 17. 4. - većina je skraćeno

Neke trgovine sutra neće raditi zbog parlamentarnih izbora. A ako ipak planirate ići u kupnju, dobro provjerite kada ćete ići jer većina prodavaonica ima skraćeno radno vrijeme
Dnevni horoskop za utorak 16. travnja: Bik se mora dokazati, Lavovi briljiraju u komunikaciji
KOME ĆE SVANUTI, A KOME SMRKNUTI

Dnevni horoskop za utorak 16. travnja: Bik se mora dokazati, Lavovi briljiraju u komunikaciji

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 16. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje