Obavijesti

Lifestyle

Komentari 6

Znate kako izgledaju mliječne žlijezde? Mnoge je iznenadilo

Znate kako izgledaju mliječne žlijezde? Mnoge je iznenadilo

'Mliječne žlijezde? Što je to? Kako izgledaju? Imam li ih i ja?', najčešće su reakcije na Twitteru nakon što je objavljena fotografija koja prikazuje ženske mliječne žlijezde

VIDEO

Ženska dojka sastoji se od mliječnih žlijezda koje su okružene masnim tkivom i vezivom. Mlijeko koje žlijezde izlučuju izlazi kroz kanaliće, na bradavicu dojke. Toliko otprilike znaju svi, ali grafika koja ih prikazuje ipak je uspjela zbuniti mnoge.

Iako je u samo par dana postala pravi hit, samo na Twitteru ju je lajkalo više od 130 tisuća ljudi, mnogi nisu ni znali što gledaju, a neki su pomislili i da nije vjeran prikaz već ilustracija sa cvijećem. 

- Upravo sam shvatila da nikad nisam vidjela kako ženski mišićni sustav izgleda. Uopće nisam tako zamišljala mliječne žlijezde - napisala je tako korisnica Artist formerly known as Byeonce na Twitteru. 

A bilo je i onih koje je izgled žlijezda čak izbezumio i istraumatizirao.

- Ovo nisam trebao vidjeti, imat ću traume - napisao je korisnik Ms_MashP, a jedna je djevojka čak dodala kako 'više ne želi imati grudi'. 

- Isprva sam mislila da je netko preko grudi stavio cvijeće, umjetnosti radi. A sad mi izgleda kao čudno strano biće koje živi u mom tijelu - napisala je korisnica Amandala What You Must.

Majke su za grafiku ipak mislile da je predivna, jer, kako kaže korisnica YourFavBlackAuntie, te su 'stvari' ipak hranile njenu djecu.

A jedna je mama na fotografiju 'naletjela' baš u trenutku dok je dojila svoju bebu:

- Gledam ovo u 3 ujutro dok dojim bebu, cool je - napisala je na Twitteru Nazanin R. Floyd, dok su se mnogi i čudili zašto im nitko u školi nije ništa slično pokazao, već su samo imali prilike gledati grafike o muškoj anatomiji. A kao i uvijek, našlo se i onih koji su se uspjeli našaliti:

- Izgledaju kao oni vodeni baloni koji se napune vodom pa ih odjednom imaš 100 komada - napisao je Lol No, koji se potrudio i fotografijom demonstrirati 'na što je točno mislio'. 

NITKO IM NE MOŽE ODOLJETI: Žene rođene u ovim horoskopskim znakovima su najveće zavodnice

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara
'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'