Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Zodijak: Ovih 5 znakova nikad nije zadovoljno onim što imaju

Jarac će uvijek biti loše raspoložen zbog svojeg financijskog stanja, Blizanci si ne dopuštaju predugo uživati u nečem dobrom, a Vodenjaci imaju potrebu stalno nešto poboljšavati

1. Strijelac

Ako Strijelci nemaju stalni priljev novih stvari koje bi privukle njihovu pozornost, osjećaju nezadovoljstvo i stalno se žale na sve i svakoga. Mali trenuci sreće im puno ne znače. Oni trebaju nešto neočekivano, veliko ili nepoznato što bi privuklo njihov interes.

Kada nemaju poticaj koji im treba, dosađivat će se, bit će frustrirani i nezadovoljni. Strijelci su rijetko zadovoljni statusom quo, piše Your Tango.

2. Jarac

Velik dio nezadovoljstva Jarca dolazi zbog nezadovoljstva njegovim financijskim statusom. Nikada se ne osjećaju kao da imaju dovoljno novca za štednju, a nekad ni za svakodnevne potrebe. 

Oni uvijek rade i štede - trude se napraviti sve kako bi ostvarili solidnu financijsku sliku, ali problem je u tome što koliko god slika bila dobra, njima nikad nije dovoljno dobra. Nikada se ne osjećaju kao da mogu usporiti i cijeniti ono što već imaju.

3. Ovan

Ovnove je teško zadovoljiti jer uvijek traže nešto novo: veće uzbuđenje, teži izazov ili test koji je nemoguće riješiti. Oni ne žele živjeti u trenutku, a ni dostignuća iz prošlosti im ne pružaju dostatno zadovoljstvo.

Jedan od načina kako prepoznati nezadovoljstvo kod Ovna su izjave o tome kako sanja da je negdje drugdje ili da radi nešto drugo. Ono što imaju upravo sada njima nikada nije dovoljno ni zadovoljavajuće.

HOROSKOP SAMO ZA VAS Koga ljubav čeka 'iza ugla', a tko će u 2018. pronaći posao?

4. Blizanci

Blizanci imaju trenutke prave sreće, ali ne dopuštaju si predugo uživati u nečem dobrom. Njima je potreban stalni priljev novih ideja, novih ljudi i životne promjene kako bi se osjećali živima. 

Ako uspore ili si dopuste da se osjećaju ugodno u životnim okolnostima u kojima se sad nalaze, postoji rizik da će postati samodopadni. Ako ne pokreću promjene ili ne uče nove stvari, Blizanci će se osjećati zarobljeno i nezadovoljno.

Želite li personalizirani horoskop? Isprobaj!

5. Vodenjak

Vodenjake ništa dugo ne zadovoljava. Nakon što postignu cilj, brzo će si postaviti novi. Pripadnici ovog znaka su specifični po tome što ako konstantno ne rade na nekoj vrsti poboljšanja ili inovacije, dosađuju se i imaju jako malo energije.

Kad je Vodenjak zadovoljan, neće riskirati i postavljati si nove izazove. Kada su zadovoljni, ne dopuštaju si predugo ostati u tom stanju.

Komentari (125)
  • Ja rođen pa prijelazu srijelca i jarca hahaha...pa ti budi sretan i još živim u hrvatskoj...hahaha

    2. 12. 2018,   12:51
  • biti zadovoljan onime što imaš jednako je dobro kao i težiti uvijek boljemu ,kažu stručnjaci,a ja se slažem..tako da sam pola-pola;)

    2. 12. 2018,   13:38
  • Vodenjak sam .stvarno si svasta zadajem rjetko mi nesto ne pode za rukom ali kad pode osjetim tugu i krivim se hehe.

    2. 12. 2018,   14:03