Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Liječenje u najboljim svjetskim klinikama za 99 kuna mjesečno

None Foto: PR 4

Vodeća hrvatska zdravstvena osiguravajuća tvrtka Croatia zdravstveno osiguranje za samo 99 kuna mjesečno nudi jedinstvenu policu zdravstvenog osiguranja BEST DOCTORS PLUS

Vodeća hrvatska zdravstvena osiguravajuća tvrtka Croatia zdravstveno osiguranje za samo 99 kuna mjesečno nudi jedinstvenu policu zdravstvenog osiguranja BEST DOCTORS PLUS koja jamči liječenje u najboljim svjetskim klinikama i dobivanje drugog mišljenja najboljih svjetskih liječnika.

Mnogi od nas na zdravlje misle tek kad se razbole, a tada je vrlo teško držati konce u svojim rukama. Pronaći najbolje liječnike, dobiti najbolju zdravstvenu skrb, dobiti drugo liječničko mišljenje kada se bolest dogodi vrlo je teško i zato je vrlo važno o zdravlju misliti na vrijeme.       

Vodeća hrvatska zdravstvena osiguravajuća tvrtka Croatia zdravstveno osiguranje za samo 99 kuna mjesečno nudi jedinstvenu policu zdravstvenog osiguranja BEST DOCTORS PLUS koja jamči liječenje u najboljim svjetskim klinikama i dobivanje drugog mišljenja najboljih svjetskih liječnika. To znači da je vaše zdravlje u najboljim rukama. BEST DOCTORS PLUS pokriva troškove liječenja u inozemstvu do iznosa od 1.000.000 eura godišnje, odnosno do ukupnog iznosa od 2.000.000 eura za vrijeme čitavog trajanja osiguranja. Time su pokriveni su troškovi prijevoza za osiguranika i osoba u pratnji kao i troškovi smještaja za vrijeme liječenja u inozemstvu. Osiguranik ostvaruje pravo na naknadu za boravak u bolnici te pokriće troškova lijekova nakon povratka u Hrvatsku. 

Ukoliko vaše zdravstveno stanje zahtijeva liječenje, dobit ćete preporuku najbolje svjetske klinike gdje je moguće obaviti liječenje te omogućiti liječenje i to za: 

- Liječenje karcinoma 
- Zahvat premoštenja koronarnih arterija 
- Zamjenu ili rekonstrukciju srčanih zalistaka 
- Neurokirurške zahvate
- Transplantacije organa                

Kako do police BEST DOCTORS PLUS

BEST DOCTORS PLUS namijenjen je svim dobnim skupinama, djeci od 31-og dana života i odraslima do 64. godine života na temelju ispunjenog zdravstvenog upitnika, bez dodatnih liječničkih pregleda. Promotivna mjesečna cijena za odrasle osobe je 99 kuna, za djecu 45 kuna, a do police možete na tri načina: 

1. putem stranice www.czo.hr – dovoljno je upisati svoje podatke, u inbox vam stiže potvrda, a na kućnu adresu polica

2. pozivom na telefon 08005510

3. sklapanjem police s prodajnim agentom u svom domu ili u poslovnicama CZO/CO

*Svaki čitatelji 24sata stariji od 18 godina koji sklopi policu BEST DOCTORS PLUS dobiva na dar smartphone, a ponuda vrijedi do isteka zaliha. Osiguranici do 18 godina dobivaju na dar vaučer od 150 kuna za kupnju na mondo.hr.      

Neke od vrhunskih svjetskih klinika u kojima se moguće liječiti ili dobiti drugo mišljenje po sklapanju police BEST DOCTORS PLUS:    

- Cedars-Sinai Medicinski Centar: multidisciplinarna klinička i znanstvena ustanova smještena u Los Angelesu koja predstavlja centar izvrsnosti s više od 10.000 zaposlenika od kojih je više od 2.000 liječnika različitih specijalnosti. 

- Brigham and Womens Hospital:  najveća bolnica u Longwood medicinskom kampusu u Bostonu. Bolnica je ujedno i druga najveća nastavna baza Harvard medicinskog fakulteta sa 793 bolnička kreveta. 

 - Međunarodni institut za neuroznanosti u Hannoveru: pruža zdravstvenu zaštitu za cijeli niz bolesti povezanih sa živčanim sustavom s vrhunskim liječnicima i najboljom medicinskom tehnologijom u svijetu. 

 The Royal Hospital of London:  osnovana je 1740. godine, a nova zgrada bolnice otvorena je 2012. godine i predstavlja najveću samostojeću bolničku zgradu u Europi. U sastavu bolnice nalazi se jedna od najvećih europskih dječijih klinika. U bolnici se nalazi 727 bolničkih kreveta i ukupno 26 operacijskih sala, a bolnica je najveći trauma centar u Velkoj Britaniji.

 Cijene zahvata u svjetskim klinikama

Prosječni troškovi medicinskih zahvata u privatnim klinikama u Europi i u SAD u:

 Operativni zahvat odstranjenja karcinoma- 150.000 USD

 Transplantacija koštane srži - 200.000 – 450.000 USD

 Premosnica koronarnih arterija - 90.000 USD

 Zamjena srčanog zaliska - 100.000 U