Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Buje: Starica zbog utapanja tri mačića dobila kaznenu prijavu

None Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell

Bujska policija 81 - godišnju staricu s područja Oprtlja sumnjiči da je u ponedjeljak 14. travnja u poslijepodnevnim satima utopila tri mačića koje je zatim bacila u kontejner

Bujska je policija provela kriminalističko istraživanje i utvrdila osnovanu sumnju da je 81-godišnjakinja s područja Oprtlja počinila kazneno djelo ubijanje ili mučenje životinja.

Ženu se sumnjiči da je 14. travnja u poslijepodnevnim satima, na području općine Oprtalj, utopila u kanti tri mačića, a potom ih je stavila u vreću i bacila u kontejner. Kaznena prijava podnosi se u redovnom postupku. ( Izvor: istarska.policija.hr)

Mnogi od vas zapitati će se što ovakva vijest radi na portalu specijaliziranom za vlasnike kućnih ljubimaca. Namijenjena je svima vama koji nas svakodnevno pitate kome prijaviti susjede koji zračnicama gađaju ptice, truju pse i mačke i na ostale načine zlostavljaju životinje.  

Kao putem e-maila i sada javno  pozivamo vas da svako zlostavljanje životinja prijavite na 192 ili u najbližoj policijskoj postaji. 

Komentari (9)
  • Vratiti istom mjerom !!!!

    15. 4. 2014,   22:05
  • da brinemo vise o zivotinjama nego o ljudima do ovoga ne bi dolazilo. A i zivotinje zasluzuju vecu brigu od ljudskog smeca.

    15. 4. 2014,   22:02
  • Kastracija i sterilizacija pasa i macaka trebala bi biti besplatna, tako bi se sprijecili ovakvi okrutni dogđaji.

    15. 4. 2014,   23:00