Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ova žena jede samo hranu za pse i mačke! Saznajte zašto?

None Foto: YouTube

Za razliku od većine proizvođača koji kao mjerilo kvalitete hrane navode znanstvena istraživanja ona je otišla korak dalje - odlučila je jesti isključivo hranu za pse i mačke

Kako odabrati najbolju hranu za psa ili mačku? Iskreno?! Teško! 

Naime na tržištu postoje deseci brendova hrana za pse i mačke, a svaki od njih tvrdi kako je upravo njihov proizvod najbolji jer sadrži najkvalitetnije i 'najzdravije' sastojke za zdravlje kućnih ljubimaca.

Isto tvrdi i Dorothy Hunter, vlasnica trgovine za kućne ljubimce iz Washingtona. 

Za razliku od većine proizvođača koji kao mjerilo kvalitete navode razna znanstvena istraživanja ova vlasnica otišla je korak dalje - odlučila je mjesec dana jesti isključivo hranu za pse i mačke koju prodaje u svojoj trgovini.

Želi dokazati da hrana za kućne ljubimce može bit hranjiva i ukusna kao i hrana za ljude.

Na ideju za ovo neobično istraživanje došla je sasvim slučajno. Ne imajući vremena za kupnju gableca tijekom radnog vremena poslužila se vrećicom hrane za pse. 

Svidjela joj se te je odlučila kako će mjesec dana jesti isključivo hranu za pse i mačke koju prodaje u vlastitoj trgovini. Jede sve osim kostiju i sirovog mesa.

 S projektom je krenula 19. lipnja, a nakon nešto manje od mjesec dana posebnog režima prehrane primijetila je poboljšanje vlastitog zdravlja - noge su joj manje otečene. Očekivano došlo je i do gubitka kilograma.

Što god mislili o njezinom projektu moramo zaključiti kako je vlasnica trgovine napravila odličan marketinški potez jer ne postoji medij u SAD-u koji nije napravio priču o hrani za kućne ljubimce koja je zdrava i hranjiva. Njezina konkurencija za takvu reklamu plaća milijune dolara.

Recepti:

Recepti za zdrave pseće poslastice

Hrana zdrava za pse i ljude

Sladoled za pse

Komentiraj, znaš da želiš!