Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Portal ljubimci.24sata.hr i Duo Délice časte vas kavom i ...

None Foto: Purina 28

Portal ljubimci.24sata.hr i Purina u subotu 5. listopada na Cvjetnom trgu u Zagrebu organiziraju gastro druženje uz najbolji fingerfood u gradu i Duo Délice hranu za pse

Možete li vjerovati da vrhunska hrana može imati izuzetno dobar okus?

Ako ne vjerujete portal ljubimci.24sata.hr i Purina  pozivaju vas da u subotu 5. listopada zajedno sa svojim ljubimcima dođete na Cvjetni trg u Zagrebu i na terasi  Super Caffea uživate u vrhunskoj hrani  i besplatnoj kavici.

Vrhunski francuski, japanski i talijanski chefovi kuhinje iz restorana Red Dot i Tratorije Al Pittor ,  Bistro Chez Bardot, kao i chef za zagrebačku kuhinju iz restorana  Pod mirnim krovom pripremit će za vas najbolji fingerfood u gradu ( sushi, bruschette i kanape sendviče). 

Vaši ljubimci uživat će u novim PRO PLAN Duo Délice okusima koji će promijeniti Vaše mišljenje. Osim degustacije na licu mjesta svaki čitatelj koji dođe sa psom na poklon će dobiti pakiranje hrane.

Event počinje u 11 sati, a vodit će ga Barbara Kolar.

Temelj zdravog života psa je kvalitetna prehrana. Iz tog razloga stvoren je PRO PLAN Duo Délice¸ kao potpuna inovacija u segmentu hrane za pse. Kvaliteta sastojaka važna je za zdravlje, ali zdravlje bez sreće nije dovoljno. 

Kao i ljudima, dobar okus psima je važan. Upravo zato, tim stručnjaka veterinara i nutricionista iz Nestlé Purine kreirao je PRO PLAN Duo Délice kako bi vašem ljubimcu omogućio istinsko uživanje u hrani. Napravljen je s posebnom kombinacijom hrskavih granula i mekanih komadića koje psi jednostavno obožavaju. 

 Zbog jedinstvene, dvostruke teksture i pravog mesa psi obožavaju ovu inovativnu kombinaciju. Od sada možete biti sigurni da Vašem psu pružate sve što mu je potrebno, znajući da pri tome on uživa u izuzetnom okusu novog PRO PLAN Duo Délice-a. 

Vaš pas će imati osjećaj da ga želite razmaziti jedinim od 3 neodoljiva okusa – govedina, piletina ili losos, a Vi pri tome nećete imati sumnje da mu dajete vrhunsku hranu. 

Komentiraj, znaš da želiš!